Nagyon tetszik a Csenge és a Blanka név, de a bajom, hogy egyiket sem lehet igazán becézni. Akinek tetszenek a nevek hogy becézné őket?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 12:34
1/15 anonim válasza:
Az egyik lányom Csenge. Csengusnak becézem.
2/15 anonim válasza:
A Csenge nekem is tetszik,de miért baj az ,ha nem lehet becézni?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem hatalmas baj, csak néha jó lenne becézni :)
2012. jún. 23. 12:45
4/15 anonim válasza:
Barátnőm Blanka, szerintem gyönyörű név. Bibi, Anka, Anki, így becézzük...
5/15 kikicsaj válasza:
Szerintem a Csenge jò mi ugy becèzzük hogy: Csengi,Csengusz
Biankat pedig: Bia
6/15 anonim válasza:
Ismerek egy Csenge nevű kislányt, őt Cseni-nek becézik. Szerintem kedves becézés.
7/15 anonim válasza:
Csenge ismerősömet Cseni, Csengő, Csengi néven becéztük.
Blanka ismerősömet pedig Blani. Biankát Biusnak, lehet Blanka Blanus is.
Én is pont így vagyok a kedvenc fiú neveimmel, hogy nem igazán becézhetőek. :)
8/15 anonim válasza:
A Csenge lehet csene is nem csak cseni :) engem is így hívnak bár nekem a blanka név jobban tetszik :)
9/15 anonim válasza:
Én is Blanka vagyok, és nem igazán szoktak becézni. De teljesen jól elvagyok így, nem is várom el, hogy becézgessenek. De azért: Ha mérgesek rám Blankuskának hívnak, édesapám Blankusnak, az egyik tanárom Blankinak. De a barátaimnak nem engedem,
hogy becézzenek.
10/15 anonim válasza:
Csenge,Csengi,Csengus,Csengike,Csengusz, en kb.ennyit tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!