Szétnyílt volna a gátsebem? Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Már többször is észre vettem hogy wc-zés után a wc papíron friss piros vér van,biztos nem a gyermekágyi vérzés mert az már barnás.nagyon megíjedtem hogy szétnyílt a sebem 3 hete szültem nem fáj már nagyon a varrat.2015. dec. 5. 10:26
1/5 anonim válasza:
Nézd meg egy kis tükörrel, okosabb leszel.
2/5 anonim válasza:
Sokkal valószínübb, hogy enyhe aranyered van.
A gátseb nem igazán nyílik ki, föként nem 3 hét múlva.
3/5 anonim válasza:
Én kiszedettem a varratokat a kórházból való távozás napján (tehát a harmadik napon), mert utáltam, hogy szúr a varratok vége. Mondta a dokim, hogy ne guggolgassak és ne emeljek nehezet.
Az legszélső varratomnál szétpattant másnap. Mondjuk én éreztem is, és aztán ott volt a pici piros vér is. (Meg is néztem tükörrel) Hívtam pánikszerűen a dokit, hogy mi lesz? Azt mondta semmi, majd összenő magától.
Ez a harmadik gyerekemnél volt, azóta jó a szex, mert nem lett túl szűk...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem merem megnézni olyan hülye vagyok.legfeljebb este kitapogatom fürdés közben.egyébként szerintem aranyerem nincs mert nem érzek kis csomót.
2015. dec. 5. 16:33
5/5 anonim válasza:
Érdemes megnézni, én így vettem észre több bennem maradt varratot. Ha te nem mered, akkor a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!