Ebből lehet gond?
Figyelt kérdés
Két hete nem tudtam a kicsit fejlesztőtornára vinni.
Ma felhivott a tornász, hogy jó lenne, ha most már megoldanám a nagylányom felvigyázását (ha beteg) mert ez így nem jó.
De sajnos egyedül vagyok, nincs segítségem (édesanyám bipoláris depressziós, otthon ül, a házat se szivesen hagyja el, én meg nem szívesen viszem oda a gyereket).
A férjem 12 órát dolgozik heti háromszor, kétszer meg nyolc.
2015. dec. 4. 15:23
1/6 anonim 

válasza:

Vinnem magammal a nagyot ennyi :)) 3 gyerekem van..sokszor 6 fele kell rohanni de jonnek velem ha nincs aki vigyazzon ra! Bizti tudtok varakozni eloterbe vagy setaltok amig a kicsi vegez .
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vihetem, mert ez egy ovi.
Most szalmonellás (tojásfehérjehabot nyalt a húgommal, aki még sulis,), és nem mehet közösségbe míg a produktumban ott a kórokozó.
25 km-t kell vonatozni.
2015. dec. 4. 17:46
4/6 anonim 

válasza:

Akkor ezt megertobben kezelhetne a fejleszto pedagogus.Felteve,hogy tud rola ;)
5/6 anonim 

válasza:

Ha van keret rá, akkor bébiszitter. Ha nincsen keret, akkor szomszéd, barátnő. Ha erre sincs lehetőség, akkor vagy keresel közelebb fejlesztő tornát, vagy ha a nagy ennyire beteg, viszed magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!