Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire rossz a picinek, ha...

Mennyire rossz a picinek, ha úgy születik meg, hogy nem vagyunk összeházasodva?

Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok, még meglenne a lehetőség, hogy gyorsan összeadjanak. Nekem még jó is lenne, de a páromon látom, hogy ő nem ilyen esküvőre vágyik. Érdemes összecsapni, vagy várjunk inkább, mi jobb a babának? Nagyon szeretjük egymást, nem hiszem, hogy a papírok változtatnának valamit.
2008. szept. 14. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem hiszem, hogy ez a mai világban gondot okozna a picinek. Mi sem vagyunk, sőt nem is leszünk, de attól még ugyanannyira szeretjük mindketten a babát. Egyértelműen a nevére veszi a babát, de attól még nem kell elvennie engem. Ha nem így terveztétek az eskűvőt akkor várjatok még vele, a babának nem ártotok vele. További szép babavárást!
2008. szept. 14. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a babának teljesen mindegy. Neki az a fontos, hogy harmonikus légkörbe érkezzen, ezen mit sem változtat a papír. Viszont arra figyeljetek, hogy ha nem vagytok házasok, apasági nyilatkozat szükséges ahhoz, hogy a párod nevére írják a picurt. A polgármesteri hivatalban lehet intézni, fél óra az egész.
2008. szept. 14. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 hetes vagyok és két hét múlva lesz az esküvőnk. De nem a baba miatt, hanem azért, mert megelőlegező szocpolt akarunk felvenni, amit csak házasoknak adnak. Amúgy vártunk volna vele, legalább a jövő évig. Az én szüleim sem voltak összeházasodva, mégsem lett belőle semmi bajom, pedig akkoriban (29 éve) ezt még kevésbé tolerálták.
2008. szept. 14. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a papíron múlik, és később is összeházasodhadtok, ha szeretnétek esküvőt. Összecsapni szerintem nem érdemes.
2008. szept. 14. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

óh, semmiképp ne csapjátok össze, várjátok meg a megfelelő időt, hogy külön tudjatok az esküvőre koncentrálni! Mert megéri!

A babó meg szeretni fog titeket, sőt, már szeret is, és neki az egyetlen fontos, hogy mindkét szülője viszont szeresse!

Sok boldogságot Nektek!

2008. szept. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!