A kislányunk 3 hónapos és anyósom még csak 1x látta. Állandóan a kifogás, vagy nincs pénze buszra, vagy beteg, vagy a családban más beteg és nem akarja elhozni a bacit, vagy beázik a házuk. Mindent megmagyaráz, könyörgöm oké,hogy beáztak,de ott ül mellette és minden cseppet itat felfele szivaccsal.Ő munkanélküli, az én anyukám dolgozik mégis minden másnap jön, amikor beteg volt vett gyógyszertárban maszkot és jött ugyanúgy. A sógornőm 6hós gyereke a minden. Mikor mi nem mentünk babanézőbe sógornőmhöz 34hetes terhesen 40fokba felhívott és lelkünkre parancsolt,hogy menjünk,mert milyen rosszul esik szegény sógornőmnek,hogy nem megyünk és sírt is. Lehet túl reagálom, csak sajnálnám,ha 1 mamája lenne a kislányomnak. Ti mondanátok vagy csinálnátok valamit?
Nem eröszakolhatod rá ,és beleszólásod sincs abba ,hogy kivel hova megy.Örülj ,hogy anyukád ilyen lelkiismeretes ,van akinek egy mama sem adatik meg.
2015. dec. 1. 23:27
12/15 anonim válasza:
Nem mondanék semmit,nem érdekelne.Sőt,majdnem örülnék is.De ez az én sztorim. :)
Ha foglalkozol ezzel a témával,nyilván bánt téged.De mit is tehetnél?Próbálhatsz vele beszélni,de az ilyen bagatell kifogások messziről átlátszanak,szerintem.Nem akar menni,aztán kész.
Ha az anyukád helytáll mamaként,az dicséretes.Nincs sehol megírva,hogy két mama/papa KELL a gyereknek,ha amúgy minden rendben van körülötte.Nem fog hiányt szenvedni a kislányod.
2015. dec. 2. 08:28
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg igazatok van. Ha neki akkora nagy teher, nyűg havonta egyszer eljönni, vagy néha telefonálni,akkor inkább tényleg ne! Legyen boldog a másik unokájával, az én anyukám tényleg helytáll helyette is nagymamaként. Már most imádja a kislányom, megismeri, vigyorog, gőgicsél neki. Ha őt nem érdekeljük,akkor nem ér annyit,hogy engem ez foglalkoztasson. Próbálom tudomásul venni már csak a párom miatt is,hogy ez van,ezt kell elfogadni.
2015. dec. 2. 08:50
14/15 anonim válasza:
Megértem a rossz érzésedet, de hidd el nem tudsz mit tenni! Örülj, hogy 1 mama van, aki aktív! Nálunk egyik mama sem aktív, magasról tojnak az unokákra... na ezt nem kívánom senkinek.. óriási csalódás a szülőkben, amikor ezt látod...!
Koncentrálj arra, hogy anyósod mennyi mindenről lemarad, amit a másik mama megél. De ez legyen az ő gondja. A barátaidat meg tudod választani, de a családot kevésbe. Ezt dobta a gép, el kell fogadni.
2015. dec. 2. 13:41
15/15 anonim válasza:
Kit érdekel hány mamája van? Az számít, hogy aki van, az szeresse...
Én örülnék neki, ha az anyósom ilyen idióta lenne, akkor inkább rá se nézzen a gyerekre! (Mellesleg, a férjem szülei katasztrofálisak, jó lenne, ha nem jönnének! XD)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!