Ha azt érzem, hogy veszélyeztetett terhesség esetén nem bírok ki egy évet szex nélkül ne vállaljak gyereket?
Nem, nem dúlja szét a legjobb kapcsolatot, csak a felszínes szarokat. Nem tudom, hogy veszed a bátorságot, hogy mások kapcsolatát leminősítsd. Nyilván a tiéd közel sem a legjobb, és azzal nyugtatod magad, másé sem különb. Nagyon tévedsz!
Amelyik "kapcsolat" emiatt megy tönkre, oda teljesen felesleges gyereket vállalni. Főleg, hogy már előre tudják, nem fogják kibírni. Pofon egyszerű: nem kell gyerek.
Ha egy kapcsolatnak csak a szex az alapja, az nem lesz hosszú távú, akár van terhesség, akár nincs, akár veszélyeztetett, akár nem.
Nem vagyunk állatok, nem csak az ösztöneink irányítanak.
A veszélyeztetett terhességnek meg oka van. Valami gond van. Szerintem az aggódás ilyenkor sokkal erősebb, mint az, hogy éppen van szex vagy nincs.
Ha meg vannak az embernek vágyai, azt saját maga is ki tudja elégíteni, ha éppen ilyen fajta örömökre vágyik.
5: Nem akarod megérteni, amiket írunk :)
Az a legjobb, ha egyenlőre nem vállatok gyereket :)
Nem agresszív vagyok, nevetségesnek tartom, amit írsz. Nem azt mondtam, hogy felszínes az, akinek fontos a szex. Nyilván fontos, na de nem az a minden.
De aki egy ilyen dolognál sem bírja kivárni úgymond a sorát, hanem rámegy a kapcsolat, olyan idióta embernek én nem is szülnék gyereket. Az ember elvileg jóban-rosszban a párjával van...
Akit a születendő gyermekének az egészséges és élete nem hatja meg annyira, hogy félretegye a testi vágyait, vagy legalábbis MÁSHOGY megoldja, és azzal beérje, az minek akar gyereket? Önző embereknek nem kell gyerek.
En is veszélyeztett terhes voltam.
Es tilos volt a sex!
Férjem szeretett anyira es én is a babankat hogy egy kufirc miatt ne veszitsuk el! Férjem feltette a babat es engem is.
Egy jo házasság kibírja a sex mentes hónapokat!
Ettől fuggetlenul a nőnek sem kell önzőnek lenni ha nekem nem szabad akkor Nehogy jol erezte magat a férjem
Igaz nem olyan...de kilehet néha néha elégíteni máshogyan is a parunkat.
Ha viszont kérdező itt neked ez a legnagyobb problemad hogy sexelj ha egszer el tilt a doktor akkor 2tippem van.
1: Aki gyereket akkar az mindent megtesz azert hogy a magzatnak ne okozon kárt! Mivel nagyon sok lemondással jar egy gyerek....negvaltoztatja az egesz életet, ha neked ez problema akkor nem vagy meg érett az annyasagra es akkor ne vállalj!
2ha igazan akarod a babat akkor srx tilalom nem fog problemat se okozni!
Amugy nem azert de eleg kufircus no lehetsz ha 1 evig nem birnad sex nélkül.
Gonolom ha nem lenne parkapcsolatod akkor megőrülnel egy kis kolbaszert😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!