Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha azt érzem, hogy veszélyezte...

Ha azt érzem, hogy veszélyeztetett terhesség esetén nem bírok ki egy évet szex nélkül ne vállaljak gyereket?

Figyelt kérdés
Még nincs gyerekem. De ennyi időt nem bírnék nélküle,és ez a legjobb kapcsolatot is szétdulja. Egyàltalàn hogy lehet ezt kibírni?
2015. nov. 28. 18:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem, ha babát vársz, bármit kibírsz érte. Három terhességemnél is veszélyeztetett voltam, egyszer sem volt szextilalom, szerintem ritka, hogy első perctől veszélyt jelentsen a babára, de, ha mégis, akkor sem egy év:) és hát persze nem tilos minden, max a behatolás és az orgazmus lehet veszélyes, ezer más van még helyette...
2015. nov. 28. 18:36
 2/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem dúlja szét a legjobb kapcsolatot, csak a felszínes szarokat. Nem tudom, hogy veszed a bátorságot, hogy mások kapcsolatát leminősítsd. Nyilván a tiéd közel sem a legjobb, és azzal nyugtatod magad, másé sem különb. Nagyon tévedsz!

Amelyik "kapcsolat" emiatt megy tönkre, oda teljesen felesleges gyereket vállalni. Főleg, hogy már előre tudják, nem fogják kibírni. Pofon egyszerű: nem kell gyerek.

2015. nov. 28. 18:37
 3/24 A kérdező kommentje:
2. Miért vagy ilyen agresszív? Nyilvàn baj van az életeddel,ha egy mondat felbosszant. Nem a felszínes kapcsolatokat veri szét, mindkét félnek vannak igényei. A jó kapcsolat fő alapja a jó szex. Most egy évig szex nélkül, elég kiábràndító. Nem nőként,és férfiként tekintenek egymàsra ennyi idő utàn. Nekem ez a véleményem,a tied meg màs.
2015. nov. 28. 18:43
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha egy kapcsolatnak csak a szex az alapja, az nem lesz hosszú távú, akár van terhesség, akár nincs, akár veszélyeztetett, akár nem.

Nem vagyunk állatok, nem csak az ösztöneink irányítanak.

A veszélyeztetett terhességnek meg oka van. Valami gond van. Szerintem az aggódás ilyenkor sokkal erősebb, mint az, hogy éppen van szex vagy nincs.

Ha meg vannak az embernek vágyai, azt saját maga is ki tudja elégíteni, ha éppen ilyen fajta örömökre vágyik.

2015. nov. 28. 18:46
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy az egyetlen de a fő alapja. Annyi időt kibìrni, meg nem àllatsàg kérdése. Egy normàlis ember a pàrjàra vàgyik nem arra, hogy lerendezze magàt.
2015. nov. 28. 18:49
 6/24 anonim ***** válasza:
84%

5: Nem akarod megérteni, amiket írunk :)

Az a legjobb, ha egyenlőre nem vállatok gyereket :)

2015. nov. 28. 18:55
 7/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem agresszív vagyok, nevetségesnek tartom, amit írsz. Nem azt mondtam, hogy felszínes az, akinek fontos a szex. Nyilván fontos, na de nem az a minden.

De aki egy ilyen dolognál sem bírja kivárni úgymond a sorát, hanem rámegy a kapcsolat, olyan idióta embernek én nem is szülnék gyereket. Az ember elvileg jóban-rosszban a párjával van...

Akit a születendő gyermekének az egészséges és élete nem hatja meg annyira, hogy félretegye a testi vágyait, vagy legalábbis MÁSHOGY megoldja, és azzal beérje, az minek akar gyereket? Önző embereknek nem kell gyerek.

2015. nov. 28. 18:56
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan.. nekem is nagyon fontos a szex. Alig bírtam ki a menzesz napjait nélküle. Babát terveztünk, összejött, 6 hetes korom után szextilalom.. és én mondom neked a legnagyobb probléma nem a szextilalom volt, hanem nagyon aggódtam, hogy mi lesz a babával. Aztán zöldet kaptunk, terhesen még jobban kívántam a szexet mint előtte, 30 hetesen nyíló méhszáj. És attól féltem, hogy koraszülött lesz a baba, az újabb szextilalom miatt nem éreztem magam rosszul.. Bár nem tagadom hiányzott mindkét alkalommal de te nem vársz babát még. Majd ha ott fogsz tartani biztosan máshogy fogod látni az egészet! De ha emiatt elveted a baba témát akkor azt hiszem nincs még itt az ideje. Egyébként szerintem nagyon ritka, amikor az elejétől a végéig szextilalom van.
2015. nov. 28. 18:56
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

En is veszélyeztett terhes voltam.

Es tilos volt a sex!

Férjem szeretett anyira es én is a babankat hogy egy kufirc miatt ne veszitsuk el! Férjem feltette a babat es engem is.

Egy jo házasság kibírja a sex mentes hónapokat!

Ettől fuggetlenul a nőnek sem kell önzőnek lenni ha nekem nem szabad akkor Nehogy jol erezte magat a férjem

Igaz nem olyan...de kilehet néha néha elégíteni máshogyan is a parunkat.

Ha viszont kérdező itt neked ez a legnagyobb problemad hogy sexelj ha egszer el tilt a doktor akkor 2tippem van.

1: Aki gyereket akkar az mindent megtesz azert hogy a magzatnak ne okozon kárt! Mivel nagyon sok lemondással jar egy gyerek....negvaltoztatja az egesz életet, ha neked ez problema akkor nem vagy meg érett az annyasagra es akkor ne vállalj!

2ha igazan akarod a babat akkor srx tilalom nem fog problemat se okozni!

Amugy nem azert de eleg kufircus no lehetsz ha 1 evig nem birnad sex nélkül.

Gonolom ha nem lenne parkapcsolatod akkor megőrülnel egy kis kolbaszert😆

2015. nov. 28. 18:57
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Amelyik kapcsolat tönkremegy pár hónap szextilalom miatt, a baba ÉLETÉNEK érdekében, hát az annyit is ért. Nálunk is szextilalom volt, de egy pillanatra se merült fel, hogy emiatt bármi gond lenne a kapcsolatunkban. Lesz még aztán egy életünk szexelni...
2015. nov. 28. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!