Szerintetek jó ez a fiúnév páros?
Figyelt kérdés
A hamarosan születendő fiunknak a Kovács Ábel Aurél nevet szánjuk. Mivel gyakori a vezetéknév, nem akartunk tucat keresztnevet. Mindkettőnk szíve csücske az Ábel, az Aurélt pedig férjem nagypapája után kapná, aki nagyon sokat jelent a férjemnek, jóformán mindent neki köszönhet.
Szerintetek milyen így a név?
2015. nov. 27. 23:48
12/17 anonim válasza:
Az Ábel tetszik, az Aurél annyira nem, de végül is egynek nem rossz. :)
13/17 anonim válasza:
Szerintem kicsit tulzàs az aurél név melléjük
14/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Bár-egyik sem mai,modern név-nekem is úgy hat,mintha az Aurél "modernebb" lenne.Holott kicsit sem az(Aurél név latin eredetű, jelentése:az Aurelius nemzetséghez tartozó, aranyos)
15/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!!! Külön-külön is, de így egyben is nagyon jó hangzású! :)
17/17 anonim válasza:
Szerintem jól hangzik, plusz szép gesztus, hogy a nagypapáról kapja a második nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!