Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Legjobb multivitamin babáknak?

Legjobb multivitamin babáknak?

Figyelt kérdés

2015. nov. 27. 18:14
1 2
 11/14 Noncsi0310 ***** válasza:
51%
10. Igen , én is azt szedem,a férjem is, a 10 éves fiam is, a szüleim, a testvéreim és nagyon sok rokonom, barátom és ismerősöm is. Nekünk bizonyított és aki kicsit is beleássa magát a dolgokba, szépen lassan belátja, hogy mennyire igazat beszél ez az orvos ( mert hogy ő is orvos, ugye-belgyógyász,nőgyógyász,kutatóorvos). Terhességem alatt is azt szedtem ( természetesen a nőgyógyászom jóváhagyásával). Márciusban egy elég nehéz szülés után másnap a főorvos állt a vérkép leletem fölött és megkérdezte, hogy hogy csinálom ezt? "Más örülne, ha ilyen vérképpel jönne szülni! Hihetetlen..." Természetesen a gyerekorvos véleményét és más orvosét is kikértem, hidd el.Nem ész nélkül tömjük magunkba a vitaminokat. Egy biztos, minket a betegségek elkerülnek, van energiánk, nem vagyunk fásultak, leveretek.
2015. dec. 1. 09:19
 12/14 Noncsi0310 ***** válasza:
67%
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy 6 éven át állt perben Lenkei doktor az ÁNTSZ-el és nem sikerült nekik semmi olyat feltárni, ami miatt ezeket a készítményeket fogyasztásra alkalmatlannak találnák.2014-ben jogerősen megnyert minden pert a hatóságokkal szemben!!! Magyarországon ettől jobban bevizsgált és áttanulmányozott, átvilágított vitaminkészítmény nincs. Azon kívül, hogy szerintük magas a vitamintartalma, semmit nem tudnak negatívumként megemlíteni. Olyan embert, aki a túlzott vitamin fogyasztás miatt lett beteg, ne adj Isten, azért halt meg, mert vitamint szedett, még nem láttam. A gyógyszerek mellékhatásaitól viszont egyre inkább. Szerencsére, sok orvos támogatja már a Lenkei féle egészségkultuszt.
2015. dec. 1. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor azért olvass utána,hogy a túlzott vitaminbevétel is lehet nagyon,de nagyon káros!
2015. dec. 1. 12:59
 14/14 Pep e válasza:

Babáknak az anyatej.

A sok multivitamintól is el lehet készülni, itt van pl a c-vitamin atyja "Szent-Györgyi Albert" napi 6-7g c vitamin szedett és lám mi lett? elhalálozott már 93 éves korában..:P

2018. márc. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!