Magzatvédő vitamint lehet multivitamin helyett szedni?
Figyelt kérdés
Kell hozzá orvosi javallat, hogy melyiket szedhetem, vagy mindegy?ELvileg csak pár naponta szedném, nem minden nap (a multit is csak heti 3-4 alkalommal szedtem, amikor épp eszembe jutott.)2014. júl. 16. 12:17
1/4 anonim válasza:
a multi olcsóbb. a kettő lényege kb. ugyanaz, csak a magzatvédőben van némi folsav, ami a baba fejlődése szempontjából fontos. Babát szeretnél? vagy miért szednél magzatvédőt multi helyetT?
2/4 anonim válasza:
Szedj mellé folsavat és minden rendben lesz :)
Terhesség alatt azért érdemes végig szedni a vitamint, folsavat és vas tablettát is.
De, már próbálkozás előtt is érdemes elkezdeni naponta szedni őket.
Sok sikert.
3/4 anonim válasza:
szeritnem ne csak hébe hóba szedd, nem tudsz ártan a vitaminnal még akkor sem ha most sok gyümölcs van.
folsavat mindenképpen vegyél mellé a multihoz, mert abba tuti kevesebb van, mint a magzatvédősben.
4/4 A kérdező kommentje:
Most még nincs tervben baba, de majd szeretnék 1-2 éven belül.Azért gondoltam, mert ha egyszer úgy is azt "kell" szednem, akkor inkább előbb, mint később.Na meg sokat hallottam arról, hogy van aki nem bírja, ezért inkább most deríteném ki mint akkor amikor már terhes leszek.
Amúgy köszönöm a tanácsokat.
2014. júl. 17. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!