Hogy szüljek fiut?

Figyelt kérdés
A családban évtizedek óta mindenkinek lánya születik. Arra gondoltam esetleg ha fiut szülnék, akkor milyen jó lenne és mennyire szeretnék, merthát ez nem gyakori dolog. Szóval menők lennénk :) Van valami praktika rá hogy fiút tudjak szülni?
2015. nov. 27. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Lehet,hogy Ő humormatyi,Te viszont egy éretlen csitri vagy!Az is biztos,hogy a biológia órákat is átaludtad(vagy ellógtad)....
2015. nov. 27. 12:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy nem a kérdésre válaszoltok :) Egyébként 31 éves vagyok és van két kislányom, úgyhogy ezt a támat hanyagolhatod.
2015. nov. 27. 12:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy hölgyet, aki egy fiúgyermeket sem tudott kihordani, azt hiszem 3 is elment, de szült 2 lányt. A két lányának is csak lányai lettek, fiúkat képtelenek kihordani (az egyiknek már szintén elment egy fiú baba). Szóval ez örökletes. Lehet a ti családotokban is van ilyen "betegség", hogy csak lányokat tudnak kihordani a nők.
2015. nov. 27. 12:25
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
püff neki, kétgyerekes anya.... az igen.... tényleg ezzel foglalkozol, hogy másoknál mi a menő??? jesszus bocsi de tényleg nagyon gáz vagy
2015. nov. 27. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ráér még az a kisfiú...

Egyébként igazából a spermától függ a neme, viszont a hüvely ph értéke is befolyásolja, hogy a fiúk vagy a lányok győznek. A ph-t táplálkozással tudod befolyásolni. Valahol biztosan utánna tudsz nézni. Azt hiszem, ha telheskiörlésű dolgokat eszel, az a fiúknak kedvez. Mi pont a próbálkozás előtt váltottuk le a kenyeret és kisfiam lett. De azért nem hiszem, hogy csak ezen múlott.

2015. nov. 27. 12:27
 16/21 A kérdező kommentje:

Ilyenről nem tudok, de benne van a pakliban.

Akik szerint meg értelmetlen vagyok, ne válaszoljon.

2015. nov. 27. 12:28
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

ezt a cikket találtam.

szerintem a teherbeesési problémák témakörben többen tudnának válaszolni.

2015. nov. 27. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, pont ugyanúgy kell megszülni a fiút is mint ahogy a két lánynál csináltad, nincs külön technikája. Mindent bele, sikerülni fog!
2015. nov. 27. 13:59
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
31?? Nem 13??
2015. nov. 27. 14:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, akkor te meséld el, hogy hogyan kell kislányt csinálni, mi meg elmeséljük neked, hogy kell kisfiút. Márciusra várjuk a 2. kisfiúnkat :)
2015. nov. 27. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!