Inkább fiút vagy lányt szeretnétek? És a párotok?
Figyelt kérdés
Persze, mindegy, csak egészséges legyen, de mégis mit szeretnétek jobban?2015. márc. 25. 10:51
1/12 anonim válasza:
Én mindigis fiut akartam, a páromnak mindegy volt. Született 2 lányunk és már lemondtam arról hogy lesz fiam mert nem terveztünk több gyereket. Aztán spirál mellett megfogant egy édes drága fiucska :)
2/12 anonim válasza:
én kisfiút szeretnék a lelkem mélyén de persze lányt is imádnám. Csak körülöttem mindenhol fiúk vannak így még nem tudom elképzelni mit lehet egy lánnyal kezdeni:-D
3/12 anonim válasza:
kislányt!!! egy fiú már van, izgulunk, h most csajszi legyen :)
4/12 anonim válasza:
Régen 2 kislányt akartam, mert ketten vagyunk mi is tesómmal, de miután láttam a férjem kiskori képeit, azt mondtam, hogy nekem kell egy ilyen is:) Azóta több kisfiú is van rokoni, ismerősi körben, akikkel több időt töltöttem, és ez tovább erősödött, már azt sem bánnám, ha két fiam lenne. Közben viszont folyton lányneveken gondolkozom, szóval azt hiszem teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz. Jó lenne, ha az egyik legalább fiú lenne, de ha nem az lesz, azt sem bánom.
5/12 anonim válasza:
Én inkább kisfiút akartam, a férjem inkább kislányt.
Ez a 18. próbálkozós hónapunk. Most már úgy vagyunk vele, hogy csak legyen velünk egészségesen.
6/12 anonim válasza:
csak egészséges legyen, mondtam mindig én is... de titokban fiút akartam. Három kisfiúnk lett. :)
7/12 anonim válasza:
Mindketten kislányt szeretnénk elsőre. Párom úgy szeretné, hogy egy kisfiú és egy kislány is legyen. Kisfiúval nem tudom elképzelni igazából, hogy mit hogyan kell máshogy a nevelésben, úgyhogy ettől tartok picit, de annak is örülnék, mert kevés az értékes férfi, és a párom mintájára jó lenne egyet adni a világnak.
8/12 anonim válasza:
Mi két lányt szerettünk volna. Most érkezik áprilisban a második leányzó, úgyhogy teljesülni látszik a kívánságunk. :)
9/12 anonim válasza:
Mi mindkettőt szeretnénk, a különbség az, hogy én előbb kislányt, a Férjem meg előbb kisfiút szeretne.
10/12 anonim válasza:
Már van egy kislányom, nagyon szeretném, ha pár év múlva egy kisfiúval bővülne a család. De valamiért úgy érzem, hogy megint kislányunk lesz majd. Nem tudom honnan jön ez a megérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!