Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki fiút szeretne vagy szerett...

Aki fiút szeretne vagy szerett volna, leírná, hogy miért? Vagy akinek fia van, hogy miért jó egy kisfiú?

Figyelt kérdés

Világ életemben kislányra vágytam, soha hallani sem akartam róla, hogy fiú legyen. Mostmár másképp látom, jobban szeretnék kislányt, de a fiúnak is örülnék, csak egészséges legyen. De csak nem tudom kiverni a fejemből, hogy mennyivel jobban szeretnék kislányt, akárhogy próbálom elfolytani magamban ezt a dolgot és sokan rossznak gondolnak miatt, nem tehetek róla. Még fiú nevek közül sem tetszik egy sem. De most próbálom magam nagyon ráhangolni a kisfiúkra, Nem is gondolok arra, hogy lány lesz, mintha tudnám előre, hogy fiú. Ezért szeretném, ha valaki aki fiút akart le tudná írni, hogy miért, hátha segít.

Kérlek, ne dorongoljatok le emiatt, nem tehetek róla, hogy így érzek, próbálok változtatni rajta.

2015. febr. 22. 13:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
én egyszerűen fiús anyukának érzem magam. mindig is fiút szerettem volna először. de ebbe talán az is belejátszik hogy 9en vagyunk tesók és abból két fiú. tehát lehet "elegem lett" a lányokból. :) egy fiam van. de már nagyon az elején éreztem hogy az lesz, de ugye benne volt a pakliban hogy kislány lesz. így elkezdtem csak kislány ruhákat, cuccokat nézegetni. pár nap múlva nagyot fordult bennem minden. igaz én nem voltam úgy hogy csak fiút tudok magamnak elképzelni, sőt lány nevet már 6-7éve tudok fiú nevek közül alig találtam ami tetszene. :)
2015. febr. 22. 13:58
 2/23 A kérdező kommentje:
Igen, eztén is csináétam, hogy nézegettem fiú ruhákat meg kisfiú szoba berendezést, de nem segít. A lányos jobban tetszik sokkal.
2015. febr. 22. 14:01
 3/23 anonim ***** válasza:
4%
Én az egész fiút/lányt szeretnék dolgot nem értem. Mi a különbség??
2015. febr. 22. 14:19
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
Miért baj az, hogy lányt akarsz?
2015. febr. 22. 14:25
 5/23 anonim ***** válasza:
37%

Én meg pont fordítva vagyok, mint te.

Mindig is fiút akartam, el sem tudnám képzelni, hogy lányom van.

-nem szeretnék "habos-babos hercegnőt", sokkal inkább egy vagány srácot.

-Nem kell fülbevalóval bajlódni.

-nincs gond a hajmosás/fésülés körül, mert kb 2 cm a haja

-tiniként tuti nem fog "véletlenül" teherbe esni (jó, tudom, ez nevelés kérdése, de a mai diszkódrogokból kiindulva...)

-nem kell majd neki a sok smink, hajfesték, körömlakk, millió ruha... stb

És még biztos van rengeteg indok, de nehéz szavakba önteni.

Mi nem szeretnénk több gyereket, de ha véletlen besikerülne, azon szurkolnék, nehogy lány legyen... Nyilván szeretném a lányomat is, de bennem lenne, hogy miért nem fiú...

De hát mind mások vagyunk, mindannyian máshogy látjuk a dolgokat.

2015. febr. 22. 14:55
 6/23 A kérdező kommentje:

ma 14:19

Most komolyan magyarázzam el, mi a különbség egy fiú és egy lány között?

2015. febr. 22. 14:58
 7/23 A kérdező kommentje:

ma 14:25

Mert rettentő bűntudatom van, ha arra gondolook, hogy lehet fiúcska és megérzi, hogy én lányt szeretnék. Mert félek, hogy enm tudok majd 100%-ban örülni neki emiatt sizntén bűntudatom lenne.

2015. febr. 22. 14:59
 8/23 A kérdező kommentje:

ma 14:55

Én meg imádnék egy habos habos hercegnőt! Imádnám öltöztetni szép ruhákba, fésülgetni a haját, befonni, stb. Lehet onnan indult a dolog, hogy én elég fiús voltam gyerekkoromban, a szüleim nem figyeéltek erre. Mindig rövid, fiús hajam volt, mert azt könnyebb kezelni. Sokszor a bátyám kinőtt fiú ruháit kellett hordanom és nagyon sokszor fiúnak néztek az emberek. Rettentően irigyeltem a ruhácskákba öltöztetett hosszú haju kislányokat. Biztos onnan fakad ez az egész. De nem akarom, hogy majd a fiam igya meg ennek a levét.

2015. febr. 22. 15:02
 9/23 anonim ***** válasza:
Nekem 3 fiam van. Fiút akartam elsõnek, sikerült. Szerettem volna lànyt is, de csak fiú sikeredett. Azèrt akartam fiút elsõre, mert a csalàdomban egyetlen fiú született, mikor 11 èves voltam, s imádtam, a mai napig imádom, habàr már 23 èves, babusgatni nem lehet màr. Szóval miatta akartam fiút. Lányt meg azèrt szerettem volna, hogy a nemek kiegyenlítõdjenek, a fodros szoknyák miatt, az anya-lány kapcsolat miatt. Na mindegy, ezt szànta nekem a sors, van 3 egèszsèges, gyönyörû fiam, akik imádnak, èn meg èlek halok èrtük.
2015. febr. 22. 15:03
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Mèg annyi, hogy mikor az uh-n megmondják a nemèt, akkor akármit is akartál, annak fogsz örülni amit mondtak. A hozzàtartozóknak kicsit több idô kell.
2015. febr. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!