Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki fiút szeretne vagy szerett...

Aki fiút szeretne vagy szerett volna, leírná, hogy miért? Vagy akinek fia van, hogy miért jó egy kisfiú?

Figyelt kérdés

Világ életemben kislányra vágytam, soha hallani sem akartam róla, hogy fiú legyen. Mostmár másképp látom, jobban szeretnék kislányt, de a fiúnak is örülnék, csak egészséges legyen. De csak nem tudom kiverni a fejemből, hogy mennyivel jobban szeretnék kislányt, akárhogy próbálom elfolytani magamban ezt a dolgot és sokan rossznak gondolnak miatt, nem tehetek róla. Még fiú nevek közül sem tetszik egy sem. De most próbálom magam nagyon ráhangolni a kisfiúkra, Nem is gondolok arra, hogy lány lesz, mintha tudnám előre, hogy fiú. Ezért szeretném, ha valaki aki fiút akart le tudná írni, hogy miért, hátha segít.

Kérlek, ne dorongoljatok le emiatt, nem tehetek róla, hogy így érzek, próbálok változtatni rajta.

2015. febr. 22. 13:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

"ma 14:19

Most komolyan magyarázzam el, mi a különbség egy fiú és egy lány között?"

Igen. Mert szülői szemszögből nem igazán értem a különbséget.

2015. febr. 22. 16:18
 12/23 anonim ***** válasza:
27%

- A fiúk ritkábban hisztiznek.

- Általában kisebb igényeket támasztanak, kevesebb ruhával is beérik.

- Megennivalóan aranyosak, ahogy anyák napján verset dörmögnek, aztán a nyakadba ugranak. :)

2015. febr. 22. 17:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el Janikovszky Éva: Örülj, hogy fiú című művét Pár oldal csak, de benne van a lényeg, neten is fenn van!
2015. febr. 22. 18:56
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
Én amúgy pont nem vágynék nagyon arra, hogy babázzak, vagy teapartit csináljak a lányommal :D A fiammal erdőt járunk, fúrunk-faragunk, barkácsolunk, kutyázunk, macskázunk, birkózunk, autópályát építünk az autóknak, benzinkutasat játszunk, rendőrt, tűzoltót.
2015. febr. 22. 19:03
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Én fiatalabb korom óta fiút akartam, az is lett 😊

Soha nem cserélnék még 10 lányért sem.

Nem bírom a kislàny hisztit, nyavajgást, undokoskodást.

Van jó pár lány a rokonságban, kicsit idegesìtőek, mikor produkálják magukat. És lábrángást kapok a baba-barbi gyűjteményektől, körömlakk-hajcsat, habos babos rózsaszíntől.

Ennek ellenére soha nem éreztettem velük.

Nekem a fiúk mindig is aranyosabbak voltak.

2015. febr. 22. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Szeritem semmi gond nincs, szerethetnéd jobban hogy lányod legyen, lehet hogy az is lesz, de lehet hogy nem. Ez ugye nem azon múlik mit szeretnél. A lényeg, hogy egészséges legyen, nem az a lényeg, hogy a hajába csattott tegyél, hanem legyen egészséges. Mert ha nem lenne egészséges de lány lenne az jobb lenne? Gondolj arra, hogy nem a fontos, hogy rózsaszín, meg csattok, hanem hogy normális gyerek legyen. Hidd el fiúsba is jók vannak ruhák, dekorációk. Én inkább fiút szerettem volna :) Nekem az a sok rózsaszín nem tetszik :) de így hogy már van fiam most már jöhet egy lány is :)
2015. febr. 22. 19:36
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

Én kislányt szerettem volna és az is lett, egy vagány kislány ,szép szemű hosszú hajú.Semmi habos babos rózsaszín itt ott de nem nyafka nem hisztis.Nem szeret babázni az állatokat szereti.Egyszer szeretnék egy kisfiút , hogy milyen is de ha nem fiú lesz akkor is nyerő :D én azért tartok fius dolgoktól,durvák , és hisztisebbek mint a lányom, meg nem bírom a nyafit, sokkal bevágásosabb a lányom.

Ne bánd hogy lányt szeretnél,lazíts,úgy sem tudod befolyásolni. Ellenben ha megszületik akkor tudod formálni a karakterét.pl ne legyen nyápic.

2015. febr. 22. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

Én onnantól, hogy pozitív lett a tesztem csak azt tudtam elképzelni, hogy fiunk lesz. Az orvos sokáig kitartott, hogy lányt lát, az apja is azt mondta, hordhatom balettozni, de én nem tudtam ezt elképzelni és szerintem az apja sem nagyon, beszélt össze vissza hülyeségeket, hogy egy lányt majd hogyan fogunk "nevelni" meg öltöztetni.

Fiunk lett és minden olyan természetesen megy vele, olyan fiúsan :)

Egyébként ameddig csak terveztük, hogy legyen gyerekünk, teljesen mindegy volt, szerintem nem is gondoltam olyanra, hogy fiú legyen az első. Mosta másodikkal is azt érzem, fiú lesz ő is, de már a lányra is jobban készen állnék. Bár kicsit fiúsan lenne ő is biztos nevelve, mert egyszerűen olyanok vagyunk. Nem jellemzőek nálunk a családban generációkra vissza sem a rózsaszín fodrok :)

2015. febr. 22. 21:11
 19/23 anonim ***** válasza:
én azért szerettem volna kisfiút, mert nagyon félteném a lányom, hogy kihasználják, vagy elcsábítja egy tata, sok ilyet hallani, vagy a mai fitalaok hog yrészegen fetrengenek nő létükre..én úgy érzem lánnyal nem bírnék, a fiú kamaszok nyugodtabbak és nem kell abortuszra járniuk sem.
2015. febr. 22. 22:18
 20/23 anonim ***** válasza:

amúgy nálunk a kórházban a csecsemőosztályon ki van téve a falra egy hatalmas kék és egy hatalmas rózsaszín papír, mindkettőn egy -egy vers, vagy esszé, a stílusát nem tudom, egyik címe, hogy örülj, hogy fiad van, mert, a másiknak ue, csak kislánnyal.

nem találom a neten sajnos idézni, de én akkor ott megkönnyeztem amikor elolvastam a kisbabámra vonatkozót

2015. febr. 22. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!