Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti ekkora bevételre hány...

Ti ekkora bevételre hány gyereket vállalnátok?

Figyelt kérdés
Netto 260.000ft, ha majd visszamegyek dolgozni netto 300, jó hónapokban mondjuk több,de hát azt mondják mindig a legrosszabbat kell nézni. A rezsink nem olyan kevés,most pl. 70 volt, 60-80 között szokott mozogni,emellett egy kocsiba fizetjük a benzint,hitel az nincs. Szerintem megélnénk a 2. gyerkőccel,bár félre nem tudom tudnánk-e tenni,ami pedig biztos nem árt,bármi jöhet még,rossz ha nincs tartaléka a embernek,pl. iskola,aztán mi öregek leszünk addigra nem lesz nyugdíj ne ők hozzák nekünk a kaját. Kivácsiságból kérdem,ki hogy gondolkozik, meg mennyire vállalják fel,meg a félretételt mennyire tartják fontosnak vagy elég a kijövünk is?
2015. nov. 26. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
2-t
2015. nov. 26. 14:37
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Maximum 1et. Ez igen kevés pénz.
2015. nov. 26. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
Az az okostojás aki mindenkit lepontozott most legyen szíves nyilatkozzon, ő mennyit vállalna be???? Egyet sem vagy esetleg 5öt???
2015. nov. 26. 14:59
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
1-et.
2015. nov. 26. 17:00
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Kettőt.
2015. nov. 26. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Ennyiből én 3 gyerekkel is királyian ellennék (nem mellesleg 3-nál sokkal nagyobb a családi adókedvezmény, tehát az még ezt az összeget is megdobná).
2015. nov. 26. 17:41
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
2
2015. nov. 26. 17:47
 18/24 anonim ***** válasza:
27%

Édesmindegy, hogy én mit mondok, ez egy tök szubjektív dolog. Neked kell érezni, hogy elfér-e, elbírtok-e anyagilag még egy gyereket. Tartalék jó, ha van, de ugye a hiteleket is eladják valakinek, tehát az sem tragédia, hogy a hitelképesség megvan. Gyári munkás családokba is születnek testvérek- és vannak el kellemesen, meg jól kereső, vezető beosztású szülők mellett is előfordul, hogy az egykét alig "bírják" eltartani. Igényszint függő. Amúgy nincs az a tartalék anyagilag, ami mellett azt mondhatod, hogy tuti be vagy biztosítva, ugyanis bármi történhet.

Ha most is centizni kell 10 ezer forintokon, akkor nem vállalnám még. Ellenben ha "csak" annyi a gond, hogy nem 2-3-szor tudnátok nyaralni menni, hanem "csak" egyszer, vagy nem újautó szalonból, hanem jó a 2 milliós használt is,akkor vállalható.

OFf: ahhoz képest, hogy itt nettó 300-ra mindenki maximum egy gyereket vállalna, elég sok ennyit nem kereső családban van 1-nél több gyerek. Valahol ellentmondást érzek. Nettó 300-ból, ha nincsenek nagy kiadások (hitel vagy hasonlók) simán ki lehet jönni.

2015. nov. 26. 17:50
 19/24 anonim ***** válasza:
45%

Mi most várjuk a 3. babát majd 500 ezer a bevételünk.

Szerintem 2 gyereket bevállalhattok!

2015. nov. 26. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Hát, azért nettó 300.000 forintból 2 gyerek mellett a 2 milliós autó is csak álom. Attól, hogy sokaknak az az igény ebben az országban, hogy minden hónapban nullára futva éldegéljenek, azért vagyunk páran, akik ennél azért többet szeretnének. Írtunk ide mi is, meg olyan is, aki 5 gyereket is vállalna (amit nagyon durva), én semmi furcsát nem látok ebben.
2015. nov. 26. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!