Utolsó vagyok. Használt cipőt sosem adnék a lábára. Sok mindenből lehet használtat venni, de a cipő nem tartozik ezek közé. Lehet, hogy nincs 5 pár cipője, "csak" 2 pár télre, de azt senki nem taposta ki előtte (pár használattal is lehet már formálni egy cipőt.).
2015. nov. 26. 08:38
22/33 anonim válasza:
Bocsánat, 19. vagyok, csak írtak közben.
2015. nov. 26. 08:39
23/33 anonim válasza:
Aldiban 3990 Ft-ért. Itt nemrég nyílt Decathlon, de sajnos eszembe sem volt ott is megnézni. Majd legközelebb...
2015. nov. 26. 09:08
24/33 anonim válasza:
Rendben, mindenki ahogy gondolja, de szóljatok, ha eladó lesz jövőre!
2015. nov. 26. 09:12
25/33 anonim válasza:
Lidl-ben vettem 3 éves fiamnak, kb. 4000 ft volt.
2015. nov. 26. 09:35
26/33 anonim válasza:
Én meg jelezném az össze "új cipő vásárlónak", hogy anyámnak is ez volt az elmélete, csak őúj cipőt vett és csak az akkor kapható "legjobbat", és a lábam bokasüllyedéses és kiáll a csontom és a nagy lábujjam csúnyán befelé hajlik, pontosan úgy, mint a nagymamámnak és a tesómnak is. Szóval ez erősen genetika...
És szerintem jobb egy márkásabb, jobb kidolgozású egy szezonban használt cipő/csizma, mint egy vadi új kínai, aminek tök merev a talpa és a kidolgozása sem az igazi...
Lehet ezt is lepontozni.
(Egy szintén nagy családos)
2015. nov. 26. 10:19
27/33 anonim válasza:
Utolsó, ne anyádra fogd h béna a tested.
2015. nov. 26. 11:13
28/33 anonim válasza:
Nem tudom miért lenne nagyzolás megvenni egy Geox, Pom d'api..vagy egy Timberland cipot.. van, aki a kinaiban veszi a cipot, van aki az Aldiban..van aki meg máshol. ennyi. mindenki azt ad a gyereke lábára, amit akar- amennyit bir a pénztárca. nem tudom miért kell ezért megszolnia a másikat...
2015. nov. 26. 12:39
29/33 anonim válasza:
Milyen már ez a lepontozás! :D
Én örülök, ha valaki megveszi a sok tízezres cipőket, mert pár hónap múlva megveszem 1-2 ezerért a soha nem hordott, csak ünneplősnek használt stb. cipőket. Isten tartsa meg a jószokásukat! :)
2015. nov. 26. 13:18
30/33 anonim válasza:
Cipőn nem spórolok, csak újat és jó minőségűt (bőr, rugalmas talp stb.) kap, általában Superfit-et.
Én is ki tudom úgy tisztítani, hogy aztán alig használtként eladhassam, de tudom, hogy milyen formában nyúzza a gyerkőcöm, éppen ezért nem veszek más által kitaposott cipőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!