Hol vettél téli csizmát vagy bakancsot gyermekednek?
Figyelt kérdés
Ha van kedved, megírhatod az árát és a márkáját is! 😊2015. nov. 25. 20:39
11/33 anonim válasza:
elfelejtettem, Geox cipoket is hord ,- szoval ez a 3 márka, amiket veszunk neki (plusz mamuszbol UGG)
12/33 anonim válasza:
Utolso : a gyerekedet ne tanitsd majd erre a nagyzolasra.
13/33 anonim válasza:
Kínaiban veszem, a mostani téli bakancsa 3500 körül volt.
14/33 anonim válasza:
A 2 véglet....a 4. és 9.(a Dechatlonos cipő maximálisan oké,de a "ismerőstől egy szezont használt,meg a Vaterás,az kicsi sincs jól),és a 10.,aki "csiliárdokért" vesz,de mellette megveszi az "ócsót" is(mert a Geox annak számít,az előbbihez képest).Az arany középút(csak példaként:d.d.step,Elephanten,Szamos,Dechatlonos,és még sok más)a legjobb,mint általában.Ám számomra-nagycsaládosként is szabály:lábbeliből csakis ÚJAT!
15/33 anonim válasza:
Még nem vettünk de superfitet kap mindig. 25-30 körül lesz szetintem.
16/33 anonim válasza:
Decatlonosat kap majd 6000 ft ,bár még megnézem az aldit is .
17/33 anonim válasza:
Az ortopéd orvos szerint nyugodt szívvel használhat használt cipőt a gyerek. A lényeg a rugalmas talp és a zárt sarok.
18/33 anonim válasza:
Én használtan veszek cipőket, főleg télit. Superfitet is vettem nemrég 1000ft-ért, de az hibátlan állapotú volt.
Azt gondolom, hogy megvehetnénk 50-ért is, átlagon felül állunk anyagilag, de azért van pénzünk mindenre, mert értelmetlennek tartom a költekezést - ők meg azért adják annyiért, mert ti megveszitek annyiért is én meg megkapom tőlük 1-2-3ezerért utána azt, ami a gyerek lábára nem volt jó sosem, nyomta, nem szerette, nem használta csak a babakocsiban és árában sosem tudják eladni.
Az enyémeknek van 5-5 pár csizmája, bakancsa télre, mind újszerű , alig használt, a leírt márkátok és nem volt annyi, mint egy új, ami széttörné a lábát. Minden reggel megkérdezem tőlük, melyik cipőt szeretnék aznap felvenni.
19/33 anonim válasza:
Cipőboltban vettem neki 2 téli Szamos bakancsot. Mivel szupináltat kell hordania, így nincs választásom, darabonként 15.000 forintért vettem őket.
20/33 anonim válasza:
Megbeszéltük,hogy külföldön vesszük meg,itt,ahol mi élünk,a két véglet található. Siesta 30000-ért,vagy a zöld logós cipőbolt,ahol silány minőséget árulnak.Feláll tőle a hajam,komolyan! Netről nem szívesen rendelek,látnom kell a cipőt,és megtapogatom élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!