Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldanátok meg? (Legjob...

Ti hogy oldanátok meg? (Legjobb barátnő esküvője baba mellett)

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek akkor lesz az esküvője, amikor a gyerekem 6 hónapos lesz. Szoptatni tervezem akkoris, de ez még odébb van. A nagyszülők messze laknak, de anyukám hozzánk tudna utazni addig. Sajnos a távolság miatt csak kb. 3 havonta tudunk találkozni, így nem egy megszokott személy számára. A férjem nélkül nem szívesen mennék, de ha máshogy nem, az is szóba jöhet. Tejet lefejve kapna a baba. Minimum a szertartáson mindenképpen részt szeretnék venni. Ilyen körülmények között ti mit választanátok az alábbi lehetőségek közül?

1. Elmenni csak a két szertartásra a férjemmel és a babával (férjem kint lenne vele, ha nyűgös, amíg én ellátom koszorúslányi teendőimet:))

2. A babát anyura bízni, elmenni a lagziba is, és esetleg korábban hazajönni

3. Elmenni egyedül a lagziba.

4. Egyéb opció (ha igen, mi?)

Lánybúcsúval kapcsolatban:

Ti elmennétek? Ha igen, mikor jönnétek el? Ebben az esetben a férjemmel lenne addig a babánk.

2015. nov. 24. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 4 hónapos lesz mikor lesz a barátaink esküvője. Én úgy tervezem, hogy otthon hagyjuk a nagyival, aztan max ha nagyon nyűgi lesz akkor hazaugrunk hozzá, elaltatom, megetetem, később vissza a lagziba. Dehát ember tervez... Aztán kitudja hogy lesz. Lánybcsú alatt simán otthon hagyom majd a férjemmel, az csak egy pár óra :)
2015. nov. 25. 08:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

apára hagyni és elmenni mind a kettőre egyedül

azért mert anya vagy még nem kell lemondani arról h picit szórakozz :-)

neked is jobb mert tudod h jó helyen van a gyerek :-)

2015. nov. 25. 08:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont feleves volt a lanyom amikor esküvőre mentünk. Anyukam vigyázott ra. Mondjuk o akkor mar tapszeres volt. A torta vagasig maradtunk, egy kicsit táncoltunk a házaspárral. Mindketto nagyon jo barátunk. Delutan 4-tol éjfélig voltunk el. Mondjuk mi mar elotte isbhagytuk nagymamara este. Azota 21 hónapos aludt mar nagymamanal tobb napot is. Imádja őket. Mostmar simán elvinnem ha gyerekbarát esküvő. De felevesen nem rancigaltam éjszaka a nyúló buliba.
2015. nov. 25. 10:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha vinnénk, akkor nem maradnánk 8-9-nél tovább a lagziban, de szerintem sem annyira jó ötlet oda elvinni. Bár a mi esküvőnkön egyik rokonomnak ott volt a pici 2 hónapos babája a vacsorán, és nem volt semmi gond, de nekünk lagzi nem volt. Lehet, elmegyünk a szertartásokra hárman, aztán férjem hazaviszi, lefekteti, és visszajön a lagziba, adidg meg anyu lesz vele otthon, amég hazaérünk.
2015. nov. 25. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lanyom pont 6 honapos volt legjobb baratnom eskuvojen. Kicettunk a kozelben egy szobat es eltoltottunk egy hosszuhetveget a Matraban. Eskuvore mentunk mindharman, este 9 korul jottunk el. Szoptatni felmentem baratnom szobajaba a hotelban. Mindharman jol ereztuk magunkat.
2015. nov. 25. 19:02
 16/16 anonim válasza:

Egyik ismerősöm az esküvőre elhoza az akkor négyhónapos gyerekét. Hangskodó babesz, és szeret mozogni, sokat és gyakran enni, és akkor még kizárólag tejet kapott. Nem volt gond vele, fogták ölben is, táncikáltak is vele, mellettük volt a babakocsi, és mikor etetni kellett, az autóba ült vele az édesanyja, ablak letakar, nem volt baj. Pedig a babával nehéz bírni, de nem zavart senkit, láthatóan nagyon élvezte. Végig is ülte a család a délután kettőtől este tízig tartó esküvőt.

Nem tudom, a te gyereked mennyire szeleburdi, de én elvinném magammal, s ülnénk, amíg lehet.

2015. dec. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!