Van olyan ódivatú, klasszikus név, ami annyira tetszik, hogy adnád is a gyerekednek? Mi az?
Figyelt kérdés
Az ilyen Erzsébet, Ilona, Borbála/János, István, András típusúakra gondolok.2015. nov. 22. 23:18
31/42 anonim válasza:
Nálunk a TOP5-ben az Abigél, Flóra, Júlia, Anna, Emília volt benne. Végül úgy néz ki, hogy Flóra lesz. Egyiket se tartom ódivatúnak, maximum klasszikusnak.
34/42 anonim válasza:
Nekem az Amália tetszik nagyon. :)
35/42 anonim válasza:
Erzsébetet adnám, Betti becézéssel. Azért, mert az Erzsébet nevű nagyszülők fantasztikus emberek voltak. Az én nevem egyébként Éva, nem tartom ódivatúnak, maximum klasszikusnak, csak azért nem adnám, mert így egy kicsit sok lenne az Éva a családban. De pl. az Idát is adnám, nem tudom, mennyire számít ódivatúnak, de szintén klasszikus (ld. Ida regénye).
38/42 anonim válasza:
Komolyan...
András?
Richàrd?
Gergő?
Stb...
Na, ha ezek az ódivatú kategória, akkor elég sokan vagyunk 😂
40/42 anonim válasza:
Igen, adnám. Adtam is:pl. Ádám a kicsi. Ha lány lett volna, Sára lenne.
Tetszik még nagyon az Ella, Boróka, Benedek, Péter, Lőrinc (bár sajnos ezt mindenki által ismert Lölő miatt sosem adnám, kár hogy elrontotta ezt a nevet), Lénárt, Benjámin, Flórián, Emese, Inez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!