Van olyan ódivatú, klasszikus név, ami annyira tetszik, hogy adnád is a gyerekednek? Mi az?
Figyelt kérdés
Az ilyen Erzsébet, Ilona, Borbála/János, István, András típusúakra gondolok.2015. nov. 22. 23:18
22/42 anonim válasza:
Katalin- ezt adtam is, de szóba jött a Klára, Ágnes, Tímea, Tünde, Gyöngyvér, bármelyiket adtam volna.
Márton- a fiam, de lehetett volna András, Zoltán, Gábor, Mihály is.
23/42 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem az András minden, csak nem ódivatú. Felénk kifejezetten népszerű, sok kisfiút hívnak így. A többi általad felsoroltból a Borbála tetszik, de azt sem mondanám régiesnek.
24/42 anonim válasza:
kislányomnak egy mára kikopott neve van csilla ez manapság ritka kislány név .illetve a fiamat imrének hivják ez is ritka fiu név ma már .
25/42 anonim válasza:
Janka, Lívia, Emília, Kata(lin), Anna, Karola...
Ferenc, Róbert, Zoltán, Attila...
26/42 anonim válasza:
Ami nagyon régies, de szerintem szép: Lajos, Károly, Márton
Lányból most hirtelen nem tudtam, de hát elgondolkoztam, és írok ide is régebbit: Júlia például nagyon szép szerintem
27/42 anonim válasza:
Nekem tetszik az Erzsébet, de csak így hosszan, nem becézve.
Meg a Klára is.
Krisztina, Veronika, Róbert, András, ezek szerintem nem öregesek, vagy csak én vagyok öreg :)
28/42 anonim válasza:
Klára, Katalin, Mária, Zsuzsanna, Erzsébet
István
30/42 anonim válasza:
Valéria, Krisztina
Endre, Róbert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!