Melyik nevet adnátok lányotoknak?
Figyelt kérdés
Hanna,Izabella,Natália,Sára,Gabriella,Petra,Diána,Kármen.Milyen névvel egészítenétek ki?2015. nov. 22. 13:53
2/18 anonim válasza:
Hanna vagy Izabella. A többi nem tetszik.
3/18 anonim válasza:
A Sáráig bezárólag mindegyiket szívesen adnám a lányomnak, valamint még elgondolkodnék a Janka, Inez neveken is.
De a legfontosabb, hogy Nektek tetsszen!:)
4/18 anonim válasza:
Az egy éves lányom Hanna,a párom lánya 4éves Sofia .
Nekem még a Zóé tetszett :)
5/18 anonim válasza:
Izabella, Sára
Nekem a többi nem tetszik, de mindegyik normális, viselhető név! Sok boldogságot.
6/18 anonim válasza:
Az Izabella nagyon szép, nálam az elsők között volt a listán, de a Kármenen és a Natálián kívűl a többi is jó név (ennek a kettőnek fura a magyarosított verziója, ezért én nem adnám).
Nálunk a Viktória nyert a lánynevek közül. Nekem még tetszik a Nóra, Kornélisa, Alexandra, Barbara, Georgina, Kinga, Brigitta, Anna, Liza, Olívia, Daniella, Amélia, Alícia, Eliza és Éda is.
8/18 anonim válasza:
ezek közül a Sára és a Petra tetszik, de egyiket sem adnám.
9/18 anonim válasza:
Hanna és Izbella tetszik, ezeket akár adnám is. :) Aztán talán még a Gabriella és a Diána az a két név, ami a listádról bejön, bár igazából szerintem mindegyik teljesen vállalható név.
10/18 anonim válasza:
Sárát adnám. De a Kármenen kívül mind normális, vállalható név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!