Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név a "Rhonda"? Adnátok...

Milyen név a "Rhonda"? Adnátok -e a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek azokról a szülőkről akik a Rhonda keresztnevet adják a babának?

2015. nov. 5. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Van önkritikájuk.
2015. nov. 5. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon nem anyakönyvezhető: [link]

Külföldön meg nem bír olyan jelentéssel, mint nálunk a "ronda".

2015. nov. 5. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 5. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Igazából azt gondolnám róla, illetve az itteni hasonló kérdésekről, hogy annyira kínlódtok már a szerencsétlen szürke, ingerszegény, szenzáció-éhes életetekkel, hogy egyszerűen nem tudtok már egyéb hülyeséget kitalálni, mint az ilyen nevetséges, szó szerint ronda nevek (get it? Ronda.) adását szerencsétlen gyerekeiteknek.
2015. nov. 5. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Hahahahahaha
2015. nov. 5. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
magyar kislánynak semmiképpen sem adnám. tudom, hogy bármilyen nevet lehet csúfolni, de ez nagyon adja magát.
2015. nov. 5. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Itthon nem anyakönyvezhető, szerintem és remélhetőleg nem is engedélyeznék.

Külföldi szülőkről meg nincs véleményem, kint nem fognak azon röhögni az ovistársak, hogy "Rondának" hívják a lányt. Angol és egyéb nyelvű területen egy teljesen átlagos név.

2015. nov. 5. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép név lenne, de nem Magyarországon. Ha az egyik szülő legalább magyar, akkor felejtős. Én biztos nem adnám a gyerekemnek, hiszen magyar az anyanyelvem, és hát a rokonaim közül nem is mindenki tud angolul, nem is tudják sokan, hogy ez angol nyelvterületen egy keresztnév.
2015. nov. 5. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, meg a Ruth is, mindkettő nagyon szép, csak kár hogy olyan mint egy magyar szó, igy nem adnám. De ha valaki ezt adja a lányának én biztos nem esnék neki hogy úristen milxen nevet adtatok, ha nem arra gondolok hogy ronda és rút, akkor nagyon szép
2015. nov. 5. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!