Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érdemes gipszlenyomatot...

Mikor érdemes gipszlenyomatot készíteni a pocakról?

Figyelt kérdés
19, hetes vagyok és szeretnék egy ilyen emléket készíteni.
2015. nov. 20. 11:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
na ezt a férjemnek is elmesélem. :D irto gáz..az egész -pocak maszk..na meg hogy lámpa :DDDD
2015. nov. 20. 19:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég egyedi örök emlék a terhességről a gyerek?
2015. nov. 20. 20:06
 23/27 A kérdező kommentje:

Tudod én merek nagyobbat állmodni és megvalósítani, és ha már egyszer megtehetem, akkor miért ne, főleg hogy csak én leszek neki. Szinte mindenféle módon megszeretném örökíteni őt.

De mivel nem vagyunk egyformák, így persze, hogy van aki kineveti a másikat!

2015. nov. 20. 21:44
 24/27 anonim ***** válasza:
Merek nagyobbat álmodni,meg megtehetem....hidd el,az itt válaszolók közül 10-ből 6-7 anyukának nem okozna gondot,hogy megcsináltassa.És ez nem "maradiság" kérdése.Ez az emberi hülyeségé,amikor már azt se tudják,hogy milyen extra dologgal rukkoljanak elő!Számomra-3 gyerekes anyukaként-ez rongyrázás,semmi egyéb.Mitől nem elég az ilyen-olyan sok D-s UH?A babanapló?A babaváró buli?A fényképek?A videók?1980 körül még UH se volt,mégis a szüleink rengeteg emléket őriznek rólunk.Sokat magukban,és sokat mások számára is látható módon.A- 4 D-s UH képei,felvételei hatalmas előrelépés volt,de a has-gipszlenyomat tuti,hogy nem hagy majd mély nyomot az emberiségben.Tényleg röhejes.A cicidről nem akarsz készíttetni?Az is változik a terhesség folyamán.Sőt!A lábfejed is!
2015. nov. 20. 23:10
 25/27 anonim ***** válasza:
utolso!!! ez cicivel egyutt van! nyaktol a has aljáig veszik le a gipsz lenyomatot..
2015. nov. 21. 08:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha már megtehetem... röhejes vagy. 8000 forintos gipszlenyomatot ne állíts be úgy, mintha másnak az a fél vagyona lenne.

Ebből lámpát készíteni... hát kevés cikibb dolog van. Így helyből csak egyet tudok: egyik ismerős anyjáról volt egy meztelen festmény a nappalijukban. Ultragáz volt, szívatták is vele rendesen. Egy szobor-lámpa ennél is gázabb.

2015. nov. 21. 09:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
25.Úristen!Vazze,egy csöcsös lámpa fog virítani a gyerekszobában?Az milyen morbid már?Én úgy gondoltam,hogy csak a pocakot "öntik" ki,azt azért vállalható(még ha bődületes nagy hülyeségnek tartom is).
2015. nov. 21. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!