Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érdemes gipszlenyomatot...

Mikor érdemes gipszlenyomatot készíteni a pocakról?

Figyelt kérdés
19, hetes vagyok és szeretnék egy ilyen emléket készíteni.
2015. nov. 20. 11:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%

ez egy divat kezd lenni..plàne az ausztiràban élo kismamàknàl..

engem is érdekelne, hogy mit kezdesz vele?

2015. nov. 20. 13:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért, érdemes róla lenyomatot készíteni??

El sem tudom képzelni mihez kezdenék utána egy hatalmas hassal... bár ha belülről üregesnek hagyod akkor felfordíthatod és tarthatsz benne valamit, vagy ültethetsz bele virágot... esetleg majd ha fáradtan mész haza a munkából beteheted a pólód alá, hogy átadják a helyüket a metrón... más öltetem nincs..

2015. nov. 20. 14:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Atyám!Komolyan az emberi hülyeség határtalan....miket ki nem találnak.Szerintem arra lesz jó,hogy ha megszületik a baba abban ringatja majd,mintha huple ( [link] ).3 gyereket szültem,de ez most tarkón vágott,az biztos!
2015. nov. 20. 15:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Mintha huple lenne....
2015. nov. 20. 15:02
 15/27 anonim ***** válasza:

Speciel van egy ismerősöm, aki csinál ilyet, és a barátnőmnek is csinált. Mindkettőjüket csípem, de az értelmét én sem látom. :-)

19 hkm

2015. nov. 20. 15:12
 16/27 A kérdező kommentje:
Ha ennyire tudni szeretnétek, akkor egy lámpa készül majd belől a gyerekszobába, hála az egyik német kollégámnak, aki rettentő kreatív. (Mellesleg miért kell lehurrogni azt, aki ilyet szeretne, nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet csináltat?.
2015. nov. 20. 17:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Vazze,lámpa?!Akkor azért már most csináltasd meg,mert 38-40 hetesen már akkora lesz a hasad,hogy egy étteremhez is elég lenne a méret.....komolyan,besírtam a röhögéstől,NE HARAGUDJ!Tényleg,mi jön még?!A köldökzsinórból meg kötünk valamit a gyereknek?
2015. nov. 20. 17:24
 18/27 anonim ***** válasza:

Mit ki nem találnak már.....esetleg majd a méhlepényt nem akarod felhasználni valamire? Ne haragudj, de ez extra gáz. :D :D

Na igen akkor már érdemes most megcsinálni, nem a végén!!!!

2015. nov. 20. 17:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Feldobtad a napomat.
2015. nov. 20. 17:42
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ebben a vicces, de ebből is látszik, hogy kicsit maradiak vagytok, már bocsánat. Én valami egyedit és örök emléket szeretnék a terhességemről, nemcsak képeket, amiből már most is egy rakat van.
2015. nov. 20. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!