Mikor érdemes gipszlenyomatot készíteni a pocakról?
Nem értem, ennek mi értelme.
Ha elmagyarázod, akkor talán meg tudom válaszolni a kérdést.
És mit csinálsz a lenyomattal? Kiteszed a nappali közepére? :D
Értelmét nem látom, de gondolom a "max. kiterjedését" lenne "érdemes" megörökíteni, azaz a legvégén. Majd ha beindulnak a fájások, gyorsan gipszbe öntöd magad. ;)
A negatív véleményét mindenki tartsa meg magának! Aki érdemben nem tud hozzászolni, az inkább meg se szólaljon, köszi!
Mint írtam, emléknek szeretném, az hogy ti nem látjátok értelmét egy ilyen emléknek, arról én nem tehetek, de a kérdsé továbbra is adott.
Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, mikor fényképezd a gyereket, ha emlékbe el akarod tenni?
NA de mikor???
Mivel te akarsz ilyet, te tudod, mit akarsz megörökíteni. A hasad csak nőni fog, így döntsd el te, hogy mekkora hasat szeretnél megörökíteni.
Ha ilyen bődületes hülyeség jutna eszembe, biztosan a végén akarnám a lehető legnagyobb hasat megörökíteni.
(mint ahogy fényképen meg is tettem, nekem az elég volt)
2-es vagyok!
Szerintem a legvégén készíts,amikor a legnagyobb!
De értelmét még mindig nem látom!
Komolyan érdekel mit fogsz vele kezdeni? Hova fogod rakni?
Amúgy nem hiszem,hogy van akinek ez eszébe jut.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!