Használhatok ilyen cumisüveget újszülött babánál?
2015. nov. 16. 08:45
11/19 anonim válasza:
Bár a képen nem látszik igazán, de szerintem az sem cumisüveg (nem tudom, a hirdető miért nem azt írja ki, ami), hanem csőrös itató / tanulópohár. Megveheted, de nem fog tudni inni belőle. Olyat vegyél, amihez rendes cumifej van, ilyen: [link] Lehet latex vagy szilikon, az tök mindegy, meg lehet szélesebb, vagy standard, tök mindegy, amilyet szeretnél. Számtalan fajta van, de a lényeg, hogy ne tanulópohár legyen. Az legyen rajta, hogy újszülött kortól, vagy 0 hónapos kortól.
12/19 anonim válasza:
Kerdezo, ne is haragudj, de nem ismersz fel egy cumisuveget ?
13/19 anonim válasza:
Ha mindenképp jófogásról akarsz venni, pl ilyet keress:
Ott van a cumi csomagolásán, hogy 0-6 hó.
De DM, Rossmann saját márkás üvegei sem rosszak, és nem drágák, de mindenképp 0 hótól használható cumival válaszd.
14/19 anonim válasza:
Szerintem meg nem ezen kell spórolni. Ez a gyerek szájában lesz, nem adnék használt, rossz minőségű, akárhonnan származó cuccot neki. Spórolni lehet ruhán, játékokon, még ágyon is, de pont ezen?
15/19 A kérdező kommentje:
14-es. Ki mondta, hogy használtat akarok venni???? A kérdésemben îrtam, hogy a tescoban láttam ilyet, de nem tudom mennyi idős kórtól lehet használni.
2015. nov. 16. 10:47
16/19 anonim válasza:
Szemed nincs, olvasni nem tudsz?
Rá van írva MINDEGYIK cumi csomagolására, hogy milyen korú babának való!
Amit másodjára linkeltél, az ugyanaz, mint az első! Mam tanulópohár 4 hónapos kortól. Van hozzá csőrös szipka és cumi is, de NEM újszülöttnek való!
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Tényleg,nem ismersz meg egy cumisüveget?Bakker!Amint először linkeltél,az ITATÓPOHÁR,ráadásul 6 hónapos kortól való.Menj be egy bababoltba,nézz körül,érdeklődj!
19/19 anonim válasza:
Még az 5 éves lányom is felismeri a cumisüveget!
Amiket belinkeltél nem az!
0+ feliratút vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!