Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdekelne, hogy mással is...

Érdekelne, hogy mással is előfordult-e, hogy nem volt "szerelem első látásra" az újszülött babája?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok az első a világtörténelemben, csak érdekelne, hogy milyen arányban vagyunk.Érdekelne a történetetek is. Egyébként császár volt altatásban , és ma már imádom a kiscsávót. :)

2015. nov. 11. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
en voltam igy. 1honapig nm is akartam kezbe venni.. nalam normal szules volt. 24 evesen. szules utan kb 2 honapig sulyos delressziom volt. valahogy nem ereztem kotodest a baba es koztem amikor megszuletett. nekem is fiam van. most mar o 7 es fel honapos. de mostmar nem adnam semmi penzert. imadom mar az en kis pasimat :)
2015. nov. 11. 21:19
 2/9 A kérdező kommentje:
A pároddal vártátok a babát?És mit szólt aki látta rajtad?
2015. nov. 11. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a legtobben igy vannak vele. :)

en legalabbis biztos nem ereztem a mindent elsopro elemi erot. :)

mar o a vilag kozepe persze. :)

2015. nov. 11. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam sem volt elsőre szerelem. Még majdnem kiakartam facsarni 1-2 meghatott könycseppet, mert gondoltam az ilyenkor "szokás", de nem jött. Persze imádtam az első perctől, de nem jött az érzés. És a sokat emlegetett első baba illat...nahát az sem volt számomra emlékezetes és megható. Hetekig érezem a gyermekágyi idő alatt. Mint a nagyon tömény reggelli pisi szag (már bocsi). Természetes szülés volt és egy másodpercig sem volt depresszióm. De ezek miatt az első pillanatok miatt jóideig hiányérzetem volt. Hogy nem éreztem valamit, amit kellett volna.
2015. nov. 12. 03:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Èrdekes.Nem tudom, hogy van-e köze ahhoz, hogy hányadik babáról van szó...

Egyébként köszönöm az őszinteségeteket, ès úgy vélem többen vagyunk, mint gondolnánk!De nagy az elvárás!Úgy kell csinálni!Ès igen, még elvárnák a műkönnyeket is.Várom még a válaszokat!

2015. nov. 12. 06:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mind a kettő terhességnem nagyon örültem és amikor megszülettek, akkor meglepően nem éreztem azt a szerelmet, amit vártam magamtól.

Természetes szülés volt, a szülés sem volt olyan tragádia, amire készültem és a misztikus szoptatás egy rémálom volt nekem. Meg nekik is, mert állandóan éhesek voltak...

Mind a kétszer 1 hónapos koruk után elkezdték átaludni az éjszakát, a hasuk fájt, azt nem úsztuk meg mi sem az első 2 hétben, de megoldottam hamar. 2 hónapos koruktól mind a kettő éjjel 10-11 órát alszik, tök jól esznek, szóval kb. mindenben csalódtam érzelmileg. A fiúk inkább viccesek voltak születésük után, mint cuk

ik és annyira de annyira két különböző gyerek lett belőlük. Mind a kettő kb. 3-4. hónaptól varázsolt el, amikor már megismertem őket, az igényeiket és fura, de ők is elkezdtek igazodni hozzám. Nagyon jól megvagyunk szerintem mindenféle dackorszakos kicsattanások ellenére is és imádom őket, de az egész terhességes szüléses újszülöttes körítés nekem egy nagy csalódás volt. (Mondjuk nem is viselt meg, nem is hagyott nyomokat szerencsére.)

2015. nov. 12. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem volt az, de én nem is vártam. Úgy indultam neki, hogy külön emberek vagyunk, és a születésével kezdődik az ismerkedés, barátkozás. Ezért nem stresszeltem magam rajta, hogy mit kellene vagy nem kellene érezni.

Segített, hogy a szüleim is elmesélték, hogy lófüttyöt nem éreztek, amikor hazavittek, pedig évekig várták, hogy anyám teherbe essen. Aztán idővel kialakultak a mély érzelmek, szépen fokozatosan. És tényleg jó szülők voltak, egy szavam nem lehet.

Az első hetekben engem is a kötelességtudat vezérelt, aztán idővel, fokozatosan mélyültek az érzéseim. Mondjuk alapból nem vagyok egy elérzékenyülős, negédes dolgokra vevő típus. Inkább racionálisan közelítettem meg, a környezet véleményével meg nem foglalkoztam. Ha volt is nekik, megtartották maguknak, legalábbis kritikát nem hallottam senkitől.

2015. nov. 12. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon vartuk mar a hasamban imadtam. O is csaszarral szuletett, de ebren voltam. Mikor folsirt akkor elontottek az erzelmek, megkonnyebbultem, hogy jol van es semmi baja. Aztan mikor meglattam meglepodtem mert en vhogy szokenek es kek szemunek kepzeltem el erfe sotdt haj sotet szem. Kicsit mintha nem az enyem lett volba de gyonyoru volt. Aztan en is csodalkoztam hogy miert nem vagxok szerelmes hiszen mindenki errol beszel. Kb egy het telt el mire jott a rozsaszin kod es elert az agyamig hogy uristen o az snyem es itt marad meg hat ugye kicsit mrgismerkedtunk mar egymassal. Szoval beleszerelmesedtem :)
2015. nov. 12. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen a parommal vartuk a babat. :)
2015. nov. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!