Írnátok nekem vicces/cikis sztorikat gyerekeitekkel kapcsolatosan?
Nem sokat beszélt még a kisfiam, mikor egy szép napon ücsörögtünk a padon és nézelődtünk. Arra jött egy fiatal férfi. Tény, hogy épp az esetem volt, mint a fiam apja. Erre a gyerek valami iszonyú nagy hangerővel kiabálni kezdett,hogy "apppppaaaaaa,apaaaaa gyeje ide, apaaaaaa ne menj el..."
Szegény pasi fülig pirult, mindenki őt nézte az utcán,hogy hogy hagyhatja így ott a síró gyerekèt,én meg győztem mondogatni, hogy ő nem az apukád kicsim... :)
Mamánál voltunk és a kislányom pukizott egyet, az öcsém mondta neki, hogy fingottál?!
Hát belevésődhetett rendesen a fejébe, mert a boltban a kasszánál pukkantott egyet es elkezdte hajtogatni, hogy:fing, fing,fing...:D
Kb helyben lesüllyedtem.:D
A másik: kukás kocsitól leszállt a fickó, tök aranyos akart lenni, integetett neki meg minden, erre a kislányom: fúúúj, fúúúj:D
2 éves..
2,5 éves lanyom az állomáson ment oda egy Mini yorki tulajdonos srac hoz es nagy komolyan rámutatott ez egy cica. Mondom neki kicsi kutya, nem anya kutya a mienk (mopsz szoval az se óriási) ez cica mondom cica....
De ezt mar kb uvoltve😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!