Mik számítanak mostanában felkapott névnek a babák körében?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 14:32
1/10 anonim válasza:
Én a tipikus nevekből hallok sokat a játszótéren: Anna, Hanna, Csenge, Jázmin, Bence, Tamás
2/10 anonim válasza:
Nekem a könyökömön jön már ki a Csenge-Zselyke-Lili-Luca és Noel-Benett-Ármin-Kevin vonal.
3/10 anonim válasza:
nálunk
Lányok: Anna, Hanna, Jázmin, Zselyke, Lili, Lilien, Mira, Kira
Fiú: Ádám, Dávid, Benett, Zsombor, Patrik, Benjámin, István
4/10 anonim válasza:
Zselyke, Zsombor, Hanna, Maja, Kira
5/10 anonim válasza:
Idén született babák ismerősi körökben: Olivér, Emília, Emma, Boglárka, Lőrinc, Sámuel, Evelin, Bence, Fanni, Marcell, Nanett, Benjámin, Vivien, Patrik.
6/10 anonim válasza:
Én ezeket hallom sokat:
Lány: Zoé, Hanna, Emma, Mira, Lili/Liliána/Lilien,
Fiú: Noel, Benett, Dominik, Máté,
9/10 anonim válasza:
Felénk ezek a gyakori nevek:
Lili (lányom 5 csoporttársa is Lili - Lilien - Liliána), Hanna, Zsófi, Bence, Máté, Balázs.
10/10 anonim válasza:
ebből egyértelműen kiderül, hogy mik a leggyakoribb keresztnevek az utóbbi években, tudsz évre is szűrni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!