Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy 2 és egy 9...

Mit vegyek egy 2 és egy 9 évesnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

2 éves fiú és 9 éves kislány. Ruhát kapnak apumtól, így azt nem vennék. De a gond az, hogy a kicsi még nem tudja elmondani, mit szeretne, a nagylány nem hajlandó rá. Hiába kérdezem, az a válasz, lepj meg. Olyan 3000 és 4000 ft értékben keresek. Nálunk nen az ajándék a lényeg, hanem, hogy együtt legyünk. Ennyit szeretnék rá költeni. A két másik lányom sütibabát kap, azt kértek.

Kérlek, segítsetek ki pár ötlettel.

Nem tudom, lényeges e, de a fiam imád mindent ütni, dobálni, rombolni. 3 lány után egy igazán rosszcsont fiunk van.

2015. nov. 9. 14:54
 1/5 A kérdező kommentje:
A nagylánynál egy dolog jutott eszembe. Van egy Violettás parfüm, tetkóval és matricával a Tescoban. Szerintetek?
2015. nov. 9. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha szereti azt a sorozatot.

Mert amúgy inkább ciki, és mellélősz.

A kicsinek szinte bármit. Vannak ezek a püffölhető álló figurák. Akár valami ilyesmit.

2015. nov. 9. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

ivel ki van emelve

annyiban segíteni tudok

hogy a googlebe beírod egyszer, játék 2 évesnek

másszor, játék 9 éveseknek.

2015. nov. 11. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Beírtam, nézelődtem, de az a baj, hogy nem tudom, minek örülne, mi az, ami egyáltalán érdekelné. Sok a társas, de az nem jó. Nem tud senkivel játszani, mert nagyon kiakad, ha nem neki van igaza.
2015. nov. 11. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig a társas jó móka az egész családnak! :)

Ha szereti a lányod Violettát,nem lősz mellé!

A 2 éves fiam legót kap!

2015. nov. 12. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!