Pocaklakótok kapott ajándékot karácsonykor?
Figyelt kérdés
Tőletek, rokonoktól kapott a babátok ajándékot? Februárra várjuk a kis manónkat és kíváncsi vagyok más ajándékozik e "előre" a babának :)2015. nov. 6. 13:13
32/35 anonim válasza:
Háromszor voltam karácsonykor terhes. Eszembe sem jutott ajándékot venni. Pedig én aztán nagy ajándékozo vagyok:)
34/35 anonim válasza:
Nekem valahogy sose sikerült karácsonykor terhesnek lenni...
Az első októberben a második novemberben született.
Bár ha szigorúan vesszük a nagylánnyal dec.25.én estem meg. :)
Az első 1-2 karácsony úgyis a csomagolópapírról szól.
Én inkább anyukán keresztül küldenék valamit, mondjuk csokit.
Illetve egy jó kívánság a kérdezőnek: rengeteg közös karácsonyt!
35/35 anonim válasza:
Dec. 28-ra voltam kiírva a legkisebbel. Egy szundikendőt vettem arra az esetre, ha előbb születne legyen a fa alatt neki is valami, inkább csak a nagytesók miatt (2 és 5 évesek voltak akkor). De mivel még túl is hordtam nem került a karácsonyfa alá, hanem csak simán megkapta a kiságyába. Februári baba esetében biztos nem tettem volna így, ahogy a két nagyobb sem kapott semmit "pocaklakóként".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!