Pocaklakótok kapott ajándékot karácsonykor?
Figyelt kérdés
Tőletek, rokonoktól kapott a babátok ajándékot? Februárra várjuk a kis manónkat és kíváncsi vagyok más ajándékozik e "előre" a babának :)2015. nov. 6. 13:13
12/35 anonim válasza:
Baromság, a "pocaklakó" szót pedig sosem fogom megszokni, egyszerűen borzalmas, szerencse, hogy a környezetemben nem használja senki.
13/35 anonim válasza:
Nem vagyok egy babonás típus... de ez még nekem is sok.
Hogy kapna már?... :O
Az is más, ahogy írta valaki ha rokonoktól valami olyasmit kapsz ami a babaváráshoz, vagy a babakelengyéhez kapcsolódik, de hogy a pocakban lévő még meg nem született baba ajándékot kapjon?... :O.. ilyen extrém ötletet még nem is hallottam..
14/35 anonim válasza:
és mi lenne az ajándék célja? lehet mindeni örülne neki, csak a pocaklakó nem tudna semmit róla...milyen ajándék az ilyen ajándék?????
15/35 anonim válasza:
*ja de, pl anyának terhesvitamin, abból részesülne az ajándékozott is :)
16/35 anonim válasza:
Nekem sem jutott eszembe. Viszont a ferjem par napja kerdezte, hogy kap e valamit a kis alienunk.
17/35 anonim válasza:
Nem, nem kapott a "pocaklakó" "manó" ajándékot.
Mindig tudtam, hogy nem vagyok egy romantikus alkat...
18/35 anonim válasza:
Akartunk egy kisautót, de a doki sehogy sem engedte, hogy feltoljam neki, úgy meg nem mertem, mert az ultrahangon úgyis lebuktunk volna..
Meg kellett várni hogy kijöjjön.
19/35 anonim válasza:
18-as, de hülye vagy!! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!