Tényleg élő fog venni a gyerekvédelem csak azért, mert egyedül maradtam 4 kisgyerekkel?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 07:11
11/14 anonim válasza:
Több, mint fél éve nevelem egyedül a 4 gyereket, de még nem közelített meg a gyámügy. :) Eddig fel sem merült bennem, hogy kellene jönniük, akár hivatalból, akár azért, mert valaki felnyom. Mondjuk nagyon nem érdekelne az sem, ha jönnének, mert nem tudnának mibe belekötni. Nyilván nem a vasalt ruha érdekli őket.
12/14 anonim válasza:
Nálunk volt valaki, a védőnővel együtt jöttek. Megnézték a szobákat (szekrénybe nem néztek be), kérdezték van-e fűtés, meleg víz.
3 gyerekem van, mind itthon volt. A legkisebb 4 éves volt, ő vezette őket körbe, ha rajta múlik minden játékát és ruháját megnézik :-)
Nem tudom, hogy miért jöttek ki, annyira meglepődtem hogy nem kérdeztem.
13/14 anonim válasza:
nagyjából mindent leírtak.
Ha érdekel valami, írj.
Egy gyerekvédelmis
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyfelől tényleg nincs miért aggódni, mert én sem vagyok összeomolva, a gyerekekre figyelek, talán még jobban is, mint eddig. Segítség is van időnként rokonok, barátok, munkatársak részéről. Életkori nehézségek persze vannak, mint hiszti, dac és hasonlók. Egy fontoskodó ismerős talált meg ezzel, tényleg felhúzott vele, mert nekem annyira nonszensz az egész, de elültette a bogarat a fülemben, hogy ha a fiam egyszer összeverekszik valakivel az oviban, vagy mérgesebben szólok rájuk, vagy koszos a cipője vmelyiknek, akkor majd jön egy fontos ember, és csúnyán szólva felnyom. A védőnővel egyébként nagyon jó a viszonyunk, segítőkész volt eddig is, az óvodavezetőről is ugyanezt tudom mondani, gondolom ők is jelentenek egyfajta szűrőt a jóakarókkal szemben. Köszi még egyszer a válaszokat!
2015. nov. 6. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!