Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is van feneketlen...

Másnak is van feneketlen gyomrú gyereke?

Figyelt kérdés

Két lányom van, öt és egy évesek.

Hihetetlen mennyiségben képesek megenni bármit, ami eléjük kerül.

Pl ma vacsorára csirkés tészta volt (csirkemell, tészta, zöldségek, tejföl)

A nagylányt azon kaptam rajta, hogy a negyedik tányérral szedné.

És nem kicsi az a tányér.

A kicsinek is egy full tányérral adok, és rendesen dühöng, ha elfogy, és elveszem a tányérat.

Viszont nem kövérek.

A nagynak most volt mérése, 115cm és 19,5 kg, a kicsi 86 centi és 9 kiló (arányosan puffancs baba).

A nagylány az oviban is ilyen, addig eszik amíg látja, hogy van.

Komolyan, nálunk nem etetés van, hanem takarmányozás...

2015. nov. 4. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
:D :D Nalunk a ket lany ilyen..a fiam nem! Foleg a nagylanyom.Tobbet eszik mint en :D
2015. nov. 4. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
gyerekek,,fejlődésben vannak...
2015. nov. 4. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen, néha hihetetlen mennyiséget képesek megenni. 3 és 6 évesek. De inkább egyenek, mint betegek legyenek :) Viszont aki azt mondja, h egy kisgyerek étkezését észre se venni egy családban, annak megmutatnám néha mennyi étel fogy nálunk.
2015. nov. 4. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Na igen, nekem már attól szorosabb a ruhám, ahogy nézem, hogy esznek. :D

Csak valahogy bennem van a kisördög, nehogy gond legyen. Én elég hízékony vagyok. Mondjuk a férjem ilyen bélpoklos, nálunk nem áll meg egy ebéd egy kiló tészta, 4-5 kiló krumpli 15 szelet rántotthús alatt.

A kicsi fazekakat már elpakoltam, mert feleslegesek.

2015. nov. 4. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is van ilyen gyerekem (öten vannak), hihetetlen mennyiséget tüntet el, mellette vékony. Igaz, 2 percig nem képes egy helyben ülni.. amelyik meg normális mennyiséget eszik, ő duci. Van ilyen.
2015. nov. 4. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Pont most akartam én is kiírni egy ilyen kérdést:D

Nekem is két lányom van. A nagy nálunk 5.5 éves lesz, kicsi 11 hónapos pár nap múlva.

A nagyba mindig is úgy kellett erőszakolni a kaját. Annyit evett mindig, mint a veréb. Néha csináln hatalmas "zabálásokat" lesünk is olyankor:D

A kicsi az meg mint a feneketlen kút. Annyit eszik néha, mint egy felnőtt. Puffancsabb is, mint a nővére volt ilyenkor. Pedig hihetetlen, de ő is pufi volt. 2 hónappal ez előtt 1 kilóval nehezebb volt, mint a nővére 1 évesen. Nagyon durva, mennyit tud enni. És pont a mai vacsora miatt akartam kiírni a kérdést, mert annyit evett, hogy már azt hittem reggelig enni fog:D

Család mondja is, hogy nagyon vigyázzunk, valahogy fogjuk vissza...mire én: a nagynál meg azt mondtátok, hogy adjunk már neki enni...meg különben is, éheztessek egy egy évesnél is fiatalabb babát?!

A nagy nagyon lusta volt, a kicsi meg örökmozgó. Persze a nagynak is sok mozgásigénye van régóta...5 éves:D

2015. nov. 4. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha egy óvodás éhes azon ne csodálkozunk manapság a menza reform miatt éhesek egyfolytában .lányom hazajön az ovibol és közli éhes pedfig kb 1 óra telik el az uzsona és a hazajövetel között .
2015. nov. 5. 05:25
 8/9 anonim ***** válasza:
re7. Az enyémek magánoviba járnak, naponta 3x kapnak jó minőségű, jóízű ételt, meg 2x gyümölcsöt. Ők tényleg nem éhesek ovi után. Csak estére :) Igaz, a nagyobb hetente 3x edzésre jár, a 3 éves is már 1x, mozog mind a kettő rengeteget. A nagy 115 cm és 19 kg, a kicsi 102 cm és nincs 15 kg. Tiszta izom mind a kettő. Majd ha nem mozognak ennyit, akkor majd aggódom, hogy mit és mennyit esznek. (3. vagyok)
2015. nov. 5. 06:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Nálunk nagyon pozitív a visszajelzése a gyereknek is.

Heti kétszer rendelek én is két adagot, szerintem baromi finom végre, mert régen valami szörnyű volt (sós vegetaleves, kevés húsos, inkább mocsingos pörkölt, és semmilyen rizs)

A legnagyobb változás, hogy nem akar éhenhalni, hiszen bőséges a repeta :).

Hozzánk a Justfood szállít. A nagy egy éves kora körül már remegett a kajáért, ha éhes volt, ha nem.

2015. nov. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!