Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek Mia ismerőse,...

Van valakinek Mia ismerőse, gyereke? Mi a véleményetek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyerekek minden névbe meg mindenbe bele tudnak kötni, ha akatnak, de a Mia név szerintem méginkább célpont. Van valakibeke tapasztalata ezzel a névvel kapcsolatban?
2015. nov. 3. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs, de a legszalonképesebb dolog, ami eszembe jut róla, a Miamanó.
2015. nov. 3. 11:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :D
2015. nov. 3. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
A körmösöm kislánya Mia, nagyon aranyos kislány és illik hozzá a neve. 3 éves. Szerintem felnőttként is megállja a helyét ez a név. Nekem nagyon tetszik :)
2015. nov. 3. 11:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Gyerekként még elviselhető, de felnőttként nagyon nevetségesen hangzik. Ha nagyon muszáj ezt a nevet, akkor én adnék valami normálisat is mellé, amit büszkén viselhetne. Ismerősöm Mia, de utálja, Azt várj hogy 18 legyen, és felvehessen mellé egy másik nevet. Őt sokat csúfolták vele, bár vidéken élünk, egy kisebb faluban, ahol ezek a külföldieskedő nevek nem megszokottak.
2015. nov. 3. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Ezzel szerintem annyira adja magát poénkodásra, h nem merném bevállalni, nem ismerek amúgy Miát, nem tudom mik a tapasztalatok. De tényleg a "mi a ..." rengeteg verzióban kitalálható:(
2015. nov. 3. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy általában minden nevet lehet csúfolni, illetve ha nem a nevével, akkor csúfolják mással. A gyerekek már csak ilyenek. A barátnőm lánya Mia. Tündéri, aranyos, és nagyon szép. De még kicsi, most lesz 2 éves, eddig nem csúfolták. :)
2015. nov. 3. 13:08
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Nekem van az ismerettségi körömben egy kislány. Hát..., amikor megszületett és megkérdeztem:

- Hogy hívják?

- Mia.

- Ok. De mi a rendes neve?

Szóval, lehet, hogy én vagyok tudatlan, de nekem ez volt az első rekakcióm.

Nekem nem tetszik rendes keresztnévnek, felnőttnek egyszerűen nevetséges, főleg, ha valami komoly szakmája lesz. Becenévnek aranyos.

2015. nov. 3. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Valóban minden nevet lehet csúfolni de azért nem kell a csúfolódást kifejezetten provokálni. Nem véletlenül népszerűtlen név a Taksony meg az Orália.
2015. nov. 3. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Azért a Mia nem ennyire necces.

Szerintem cuki. :D Nagyon cicás. :)

Mijaaaa :)

2015. nov. 3. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Unokahúgom Mia, bár nem Magyarországon élnek. Szerintem nincs benne semmi különös.
2015. nov. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!