Melyik nevet választanátok az öcsinek Dániel, Sára nevű testvérek mellé? Ádám, Barnabás, Dávid, Sámuel. Esetleg más ötlet?
Figyelt kérdés
Jön a kistestvér, de sajnos az egyetlen számunkra egyértelmű fiúnevet már kilőttük az előző körben. A vezetéknév viszonylag ritka, ezért számunkra nem lényeges a különleges vagy ritka keresztnév, vagy hogy melyiket hányan adják, ismerjük a statisztikát. :-) A fentiekre szűkítettük le végül a kört, de nagyon nehezen megy a döntés, gondoltam, "megszondáztatom" független értékelőkkel. :-) A vezetéknév: Ba.i..a, amiben benne van a kezdő-és utolsó hang, valamint a magánhangzók.2015. nov. 3. 10:50
11/23 anonim válasza:
Szerintem nem. Sokkal jobb szerintem mint a vezetéknévvel alliteráló Barnabás. Amúgy mond ki a nevet, és nézd meg, hogy milyen érzés, ízlelgesd, hátha úgy egyértelműbb lesz:) Továbbra is az Ádámra szavazok.
13/23 anonim válasza:
Dávid tetszik legjobban, de a Dániel mellé nem szerencsés, így az Ádámra szavazok!
15/23 anonim válasza:
Ha a Benjamin nem tetszik a férjednek, tényleg a Dávid lenne a legszebb, ha az Ádám valami miatt kiesik.
17/23 anonim válasza:
A felsoroltakból nekem a Sámuel tetszik a legjobban. Én inkább a ritkább neveket részesítem előnyben. A tesók nevei mellé is ezt választanám, vagy az Ádámot.
18/23 anonim válasza:
Barnabás tetszik a legjobban, de az Ádám is jó lehet. Szerintem nem gond az a-á egymás mellett.
19/23 anonim válasza:
sztem egyik se túl jó :/
vagy tucatnevek, vagy rosszul hangzanak. arról nem is beszélve, hogy egy Barnabás magas labda a gúnynevekhez: "világos Barna", stb. nem biztos, hogy ezt kívánnám a gyerekemnek.
legyetek kicsit kreatívabbak! pl. Csenger, Énok, Keszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!