Melyik nevet választanátok az öcsinek Dániel, Sára nevű testvérek mellé? Ádám, Barnabás, Dávid, Sámuel. Esetleg más ötlet?
Az Ádámot és Barnabást mondtam volna. De így, hogy írtad a vezetéknevet, a Barnabást inkább nem. A Dávidot a Dániel miatt nem. A Sámuel meg nem tettszik.
Szóval az én javaslatom Ádám
(nagyon jó névválasztások, gratula!)
Nagyon szép név az Ádám, de adhatnátok a Benjamint is, ha tetszik, hiszen úgyis ő lesz a (leg)fiatalabb fiú.
De ez csak akkor jó, ha nem zavar Benneteket, hogy a vezeték- és keresztnév ugyanazzal a betűvel kezdődik.
Boldog babavárást! :)
Köszönöm az eddigi válaszolóknak! Még rágódunk rajta, de a végeredményt megírom majd!
5. válaszolónak: a Benjámin bennem is felmerült, mert a jelentése is olyan szép, meg (nagy valószínűséggel) utolsó, legifjabb fiútestvérnek is olyan találó. De férjemnek nem jött be...A másik kettőt meg mindig is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!