Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit költötök egy hónapban...

Mennyit költötök egy hónapban az óvodás gyereketekre illetve a babátokra?

Figyelt kérdés

-pelenka

-baba/gyerek ápolási holmik

-étkezés/tápszer

-játék

-különórák

-ruházat

..stb.

Férjemmel mostanában próbálunk megegyezni egy reális keretben, de szerintem nem igazán látja, hogy mi a reális, csak azt, hogy megy a pénz. Segítségeteket köszönöm.

2015. nov. 2. 15:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

fiam nagycsoportos:

ovis kaja: ebben a tanévben ingyenes, előtte 8-9000 ft volt/hó

foci: 3000

gyógytorna: havi 25 ezer

csoportpénz: 700/hó, egyben be szoktam fizetni tanév elején a 9 hónapra, de lehet havonta is.

ruházat: nehéz havi lebontásban írni, mert mikor mi kell, van hogy semmi, aztán sok minden. előző hónapban költöttem neki ruházkodásra közel 30 ezret. előtte kb 5 ezret. előtte semmit, most sem fogok szerintem novemberben. ez alapján kb 10-15 ezer max /hó

játék: karácsony-névnap-szülinap kb 10-15 ezer, könyvekkel együtt. család nincs, csak tőlünk kap. év közben nemigen veszünk semmit, viszont van zsebpénze, kb havi egy ezres ,abból gyűjtöget és magának vesz amit szeretne.

egyéb: kinőtte a bicóját, cserebere-ráfizetéssel 10.000-ért lett neki új. spec testápolót használ, havi 3000 ft

lányom elsős.

sulis kaja: havi 9000 ft

sport: 6500

osztálypénz, havi 500. egyben befizetem, ne kelljen havonta ezzel vesződni

ruházat: öröklünk, minimálisan költök rá, max 2-3000, de azt is alkalomszerűen, nem minden hónapban

játék: mint a tesónál.

testápoló: szintén havi 3000

vitamin nekik kb havi 3000, programok kb havi 10000.

van bábszínházbérletük is, ez félévente kb 2500-3000 ft

alaklomszerű ovis-sulis kiadások kb havi 3-5000 (mittomén új függöny kell az osztályterembe vagy linóleum a tornaszobába, nyugdíjba megy a dajka stb hasonló marhaságok.mindig van valami)

kajafélék: horribilis mennyiségű gyümölcs. tízóraira szendvicsezés, kirándulásra kis nasi stb legalább havi 15 ezer elmegy kettőjüknek.

2015. nov. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!