Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nyaraláskor/wellness-ezésko...

Ti nyaraláskor/wellness-ezéskor este amikor már alszik otthagyjátok/otthagynátok a szállodai szobában a kisgyereketeket hogy még valami programja elmenjetek a férjetekkel?

Figyelt kérdés

Mennyi idős gyerekkel csináljátok ezt meg?

Szóltok neki előre?

2015. nov. 2. 08:31
1 2 3
 21/27 Vilcsianyuja ***** válasza:
69%
Ja, és nem, én se hagynék ott ekkora kisgyereket egyedül egy szállodai szobában. Kizárt dolog. De még ha el is gondolkodnék az eshetőségen, hogy kivitelezhető lenne-e, és nem elvből utasítanám el már a felvetést is, akkor se lehetne ezt megnyugtató módon kivitelezni. Az egy dolog, hogy jó alvó a gyereked, de honnan tudod, hogy majd pont abban a szobában, idegen helyen is jól alszik? Miért éri meg neked ez a kockázat azt az 1-2 óra pezsgőzést egy bárban?
2015. nov. 2. 19:18
 22/27 anonim ***** válasza:
69%
Az 5. vagyok.Szerintem is előrébb való egy újszülött mellett segíteni....
2015. nov. 2. 21:24
 23/27 anonim ***** válasza:
51%

" az én anyukám

meg elígérkezett akkorra a

sógornőmhöz segíteni, most szült. Az

már más kérdés, ez is érdekelne,

hogy ez csak nekem esik rosszul,

hogy a sógornőm fontosabb mint a

saját lánya?"

Ha most szült akkor persze, hogy fontosabb! Normal esetben pedig ugyanolyan fontos, mert ugyanugy az unokaja anyja, mint te.

2015. nov. 3. 09:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem hagynám egyedül.

És, nem, nem a sógornője fontosabb, hanem az újszülött baba ellátása, azzal szemben, hogy te elmehessél inni. Szerinted melyik a fontosabb? Gondolom neked is segített valamit, amikor megszületett a kislányod.

2015. nov. 3. 12:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Jesszus dehogy hagyom ott a gyerekemet egyedül egy szállodai szobában vagy akárhol. Majd ha lesz vagy 10-12 éves, és előre szólok neki, hogy el fogok menni, és ő nem tiltakozik ez ellen, és van telefonja, és ki tudja nyitni belülről az ajtót, és megtalálja a recepcióst, ha bármi baja van - majd akkor. Addig semmi pénzért. Inkább a hátom viszem magammal, ha kell.
2015. nov. 3. 15:59
 26/27 anonim ***** válasza:
És tudnál úgy szórakozni vagy BÁRMIT csinálni, hoyg a lányod közben egyedül van egy idegen szobában??? Engem megölne az ideg. Nem kezdem el sorolni, mi minden történhet vele.
2015. nov. 3. 16:04
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nem rosszból mondom, de hadd legyek őszinte...

Már-már a sírás kerülget, amikor meglátok ilyen kérdésekert, és kiderül, h komolyan tette fel a kérdést az illető. Még mindig jobb persze, mintha troll lett volna, de hogy ezt komolyan kérdezed?

:'(

És mindennek tetejében kommentben:

3 és fél éves a gyerek...

Ne haragudj... Lassan jogunk lesz veszélyességi pótlékot kérni, gyakori olvasásáért mi, akik őszintén segíteni szoktunk itt... Ma is órákon űt válaszolgattam, és örömel. De ez sok(k) volt nekem... Legalább korábban megyek ma szunyálni...

Szegény kisgyerek...

:'(

Elég volt mára az internet...

Majd gondolok valami felemelő dologra inkább... Mert most egy csöppet kétségbeestem, ilyen "olvasmányoktól"... Sokféle szülőt láttam már.... Sok ez nekem...

Őszitén elszomorítottál, kédező. Nem azért mondom, h bántsalak.

Jó éjt.

Holnap újra optimistán nekivágok a világnak, mint mindig.

2015. nov. 3. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!