Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nyaraláskor/wellness-ezésko...

Ti nyaraláskor/wellness-ezéskor este amikor már alszik otthagyjátok/otthagynátok a szállodai szobában a kisgyereketeket hogy még valami programja elmenjetek a férjetekkel?

Figyelt kérdés

Mennyi idős gyerekkel csináljátok ezt meg?

Szóltok neki előre?

2015. nov. 2. 08:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy mindenki ezt fogja válaszolni, és most akkor én leszek a rossz anya mert eszembe jutott.

De pont akkor lesz a szülinapom és a házassági évfordulónk, és csak egy kis pezsgőzést szerettünk volna kettesben. 3 és fél éves a láynunk, nagyon jó alvó, főleg ha sok program volt és kifárad.

Nem tudunk nélküle menni, mert nem tudjuk rábízni senkire. A párom szülei messze laknak, az én anyukám meg elígérkezett akkorra a sógornőmhöz segíteni, most szült. Az már más kérdés, ez is érdekelne, hogy ez csak nekem esik rosszul, hogy a sógornőm fontosabb mint a saját lánya?...

Nem tudom ki a Maddy.

2015. nov. 2. 12:27
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ez egy ilyen élethelyzet. 3.5 éves gyereket nem szabad egyedül hagyni. Soha, semmilyen körülmények között. Pont az a kor, amikor már sokmindenre képes, de ésszel még nem éri fel, hogy mit tesz. Bocsi, hogy ezt mondom, de körbe tudja járni a szobát, ahol elektromos eszközök, kilincsek, erkély, kábelek, stb. van. Nem hiszem el, hogy tudnád élvezni az ünneplést, míg a három évesed egyedül van a szobában. Ha igen, akkor tényleg baj van. Sajnálom, hogy nem tudjátok megünnepelni kellőképp az évfordulót a gyerek miatt, de majd pótoljátok néhány év múlva, amikor adódik más lehetőség is, mint mellette ünnepelni. Legalábbis a mi hozzáállásunk ez.
2015. nov. 2. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
3,5 évest semmiképp nem hagynék egyedül, akármilyen jó alvó. Lehet, hogy az idegen helyen jobban felébred. Majd bepótoljátok az esti programot máskor, ha van aki vigyázzon a kislányra. Amúgy meg a sógornőd gyermeke gondolom anyukád unokája, illetve a testvéredékhez megy segíteni. Azért az is normális dolog szerintem, ezért nem kéne megsértődni.
2015. nov. 2. 12:37
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
Az adott szállodában tudtok előre érdeklődni, hogy van e babysitter szolgáltatás. 1-2 óra meg anyagilag sem lenne nagyon megterhelo. Ti pedig addig is tudtok lazítani.
2015. nov. 2. 12:44
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.

Anyának a sógornod a menye, a születendő gyerek pedig pont ugyanúgy az unokája lesz, mint a te gyereked.

A legtöbb hotelben van bébiszitter szolgáltatás.

2015. nov. 2. 13:00
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Otthon sem hagyom egyedül, akkor egy idegen helyen pláne nem.

Anyukád megy a sógornődnek segíteni-ha jól értem a másik gyerekének született gyereke. Az ugyanolyan unoka mint a te gyereked, miért ne mehetne neki is segíteni????

2015. nov. 2. 13:13
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Ja, ha valami jó szállodába mentek, ott lehet kérni bébiszittert, aki vigyáz a gyerekre.
2015. nov. 2. 13:14
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

Hát, kérdező, ha nincs nagyszülői segítség, akkor két lehetőség van: vagy bébiszitter (mint írták, van olyan szálloda, ahol van erre lehetőség), vagy most kihagyjátok a kettesben ünneplést.

Anyukád-témához: Szerintem teljesen jogos, hogy a sógornődéknél segít az újszülött körül. Gondolj bele fordítva, a tesód valószínűleg így tenné fel a kérdést: normális, hogy az anyám nem jön nekem és a feleségemnek segíteni az újszülött unokája körül, mert a testvérem pezsgőzni akar, és az ő gyerekére vigyáz? Ugye így mindjárt más.

De lehet megint nyugodtan lepontozni, mert látom valakinek nagyon csípte a szemét, hogy nem hagynánk egyedül egy pici gyereket...

2015. nov. 2. 16:19
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell hogy rosszul essen, anyukád egy rendes anyós, sokan örülnének ilyennek. A szülinapodat pedig el lehet napolni, vagy másképp ünnepelni.
2015. nov. 2. 18:16
 20/27 Vilcsianyuja ***** válasza:
67%
Ha kimondottan az ünneplés volna a célja az utazásnak, akkor esetleg foglaljátok át más időpontra, mikor anyukád már felszabadul. És szerintem is nagyon önző dolog a részedről elvárni, hogy ne az újszülött unokájához és a frissen szült menyéhez menjen segíteni, hanem a te gyerekedre vigyázzon, hogy ti tudjatok egyet lazítani. A születésnap csak egy dátum. A sógornőd élethelyzete csöppet előbbre való.
2015. nov. 2. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!