Milyen ritka de szép fiu nevek vannak?
Figyelt kérdés
Marton lesz a család neve...es kisfiu lesz... Milyen fiu nev illene hozzá ami ritka de szép... ?!2015. nov. 1. 22:44
2/10 anonim válasza:
Ezek nem ritkak, de szerintem jol hangzik a vezeteknevvel. Marton : Andras, Attila, Bence, Daniel, David, Csaba, Balazs, Krisztian, Richard, Zoltan, Istvan, Laszlo. Nem feltetlen ezeket a neveket preferalom, de manapsag nem annyira gyakoriak (kiveve bence, daniel, david).
3/10 anonim válasza:
A fiam Olivér. Szerintem a ti vezetéknevetekhez is jól illene.
4/10 anonim válasza:
Rego, Zerind, Zeno, Vencel, Bercel.
5/10 anonim válasza:
A mi kisebbik fiunk Sámuel lett.
Nekem tetszik az Ágoston is.
6/10 anonim válasza:
Mit jelent a ritka nálad? Lehet olyan is, ami régen volt népszerű, de már nem az? És mennyire legyen ritka?
A szépség is relatív. Ezeket a neveket 200-nál kevesebb csecsemő kapta 2014-ben:
Szilárd, Sebestyén, Kolos, Domonkos, Flórián, Zente, Bertalan, Csongor, Ármin, Andor
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Kilián, de a férjem leszavazta, így felajánlom nektek, szerintem megy is a vezetéknevéhez. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2015. nov. 2. 20:34
10/10 A kérdező kommentje:
Persze az Ármin név nagyon meg fogott engem és a vőlegényemet is.. Igy Marton Ármin Noel lesz :) Köszönjük!
2015. nov. 4. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!