A védőnőkhöz le lehet adni gyerekjátékokat, amikre nekünk nincs szükségünk?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok és rengeteg jàtékot kaptunk innen-onnan. Viszont ennyi játékot nem tudok hol tàrolni. Hàtha egy ràszoruló családnak jól jönne.2015. nov. 1. 08:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább neki add oda, mint a családsegítőhöz (sokszor gallom,hogy maguk között szétosztják!!!) vinnéd vagy kérdezd meg tőle hogy szerinte melyik család szorul rá és vigyétel el személyesen!
Én, ha marad itthon bontatlan tápszer,bébiétel mindig neki vittem!
2/4 anonim válasza:
Szia! En rendszeresen viszek. Mind gyönyörű brendon gap en vettem őket. Azt gondoltam terhesen majd eladom, de amikor a karomban tartottam a kisfiam mar mashogy gondoltam. Ő mindent megkap, mas ugyan ilyen kis tünderke meg lehet h nem. Jatek, ruha es minden ami meg hasznos lehet masnak odaadtam. Nagyon örültek neki. Annyi ruha van itthon amúgy is, mert a legkedvesebbeket eldobozoltam a kistesónak majd. A gardrób szobánk felet mar most elfoglalja, pedig nagyon sokat odaadtam. Remelem jó helyre került, ahogy a védőnőt ismerem ettől nem tartok.
3/4 anonim válasza:
Nálunk a váróban van egy nagy kosár, abba bele lehet tenni a játékokat, ruhákat.
4/4 anonim válasza:
Én ezt az oldalt szeretem, mert én választhatom ki, kinek adom oda, akár személyesen is: szivesseg.net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!