Kislányom most lesz egy éves, a család ajándéklistát kért, miket írhatnék rá, mire lesz szükségünk mostanában?
Igazából minden olyanunk megvan, ami a hétköznapi dolgokhoz kellenek, ezért vagyok tanácstalan.
Kérlek Benneteket, segítsetek!
Köszönöm szépen!
- Nálunk nagy kedvenc volt mindkét gyereknél a Fisher Price Tanulókutyus, igaz, hogy nem egy évesen, hanem kicsit később játszottak vele készségszinten, de azért már egyévesen is bírkóztak vele, elhallgatták, gyömöszölték stb. Szerintem egynek jó lehet (sokáig best of játék volt nálunk és 10 körül kapni is ha jól emlékszem).
- Ha nincs ilyesmitek, akkor egy kis felfújhatós pancsolómedence is jó lesz nyáron
- egy éves koruk körül már elindulnak rendesen, kell a jó cipő. esetleg ha te kiválasztod és ők kifizetik ,akkor hasznos ajándékot is letudhatsz...
- én szeretem az élményajándékot, esetleg valami programot is csinálhattok közösen, akár nagyikkal is, habitusfüggő, mibe lehet bevonni őket, közös élményfürdőzés, vagy babakoncert stb.
- még 2 jó játék eszembe jutott: golyópálya és bébizongora. ezeket imádják nyüstölni
Vagy mèg mesekönyv.MI pl most vettünk Aventos tanulópoharat,amiböl nem folyik ki az innivaló,de ugy kell inni belöle mint a rendes pohàrból.Meg tànyèrat,amiböl nem borul ki a kaja.(Mert ugye most màr szeret menès közben eszegetni)Neten temdeltük,keress rà a gogl-n.
Aztan,èpitöjàtèk,tricikli,fünyiró,kismotor...lehetne sorolni.
Köszönöm szépen, sok jó ötletet írtatok, a cipő különösen tetszett, eszembe sem jutott, pedig az tényleg nagyon fog kelleni, mert lassan magától fog menni.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!