Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit teszel a gyerek tányérja...

Mit teszel a gyerek tányérja alá, hogy ne csússzon?

Figyelt kérdés
1 éves a lányunk és most tanul(na) egyedül eszegetni. Az asztalon a tányérja mindig elcsúszkál előle, amikor matat. Mit használtok, hogy a tányér a gyerek előtt maradjon?
2015. okt. 27. 20:36
1 2
 1/12 Zsani vagyok ***** válasza:
47%
Nekünk is van ilyen de nem etető székben van hanem az asztalnál vagy fogni szoktam neki vagy lába közé teszem
2015. okt. 27. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Etetőszéknek ott volt a pereme, ha azt épp nem tudtuk használni (mert mondjuk nem otthon ettünk) akkor egy konyharuhát tettem a tányér alá.
2015. okt. 27. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:

A lányunk etetőszékben ül, de az asztalhoz tolva. Szóval nem a szék tálcáján eszik.

Olyan jó lenne, hogy amíg ő elmolyolgat pl. a gyümölcsszeletekkel , addig én elmosogatnék.

De vagy az ölében landol a tányér vagy nagyon elcsúszik és nem éri el.

2015. okt. 27. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Fiamnak ilyen van. A tányér tappancsos, így rögzíthető az asztalra. Viszont le is vehető az aljáról. A nyakbaakasztót most is használja 2,5 évesen. Praktikus.

2015. okt. 27. 20:51
 5/12 A kérdező kommentje:

A konyharuhát próbáltam már, de kiszedi alóla.

De ha más nem lesz, akkor kísérletezem tovább ezzel a megoldással mégis.

Köszi mindkettőtöknek a választ, ment a zöld kezecske.

2015. okt. 27. 20:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Ilyen előkénk nekünk is van, tényleg szuper. Van, hogy onnan eszi ki a végén a maradékot :)

Mivel kapott már pár tányért, így olyan megoldás kellene, amit mindhez tudom alkalmazni. (Illetve IKEA nincs a környéken sem.)

2015. okt. 27. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ikeabol lehet online rendelni.
2015. okt. 27. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, megsem. Osszekevertem massal. (elozo vagyok)
2015. okt. 27. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2-3 megoldásom volt erre, az egyik a gumis aljú tányér, a másik a tányéralátét (puha műanyag, vagy szilikon, vagy tehetsz alá szilikon sütőlapot is, azon gyurmázni is jó), vagy megfelelő asztalterítő, ami nem csúszkál az asztalon. Vagy megfogod neki.

2015. okt. 27. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Én semmit.

Nem használtam műanyag tányért sem evőeszközt sem poharat, azok sokkal könnyebbek és könnyebben csúsznak-borulnak.

Mindhárom gyerekem egyből olyan tányért kapott, amiből mi is eszünk, tehát kerámiát. Pohárból kicsi üveg poharat.

Sosem törtek el semmit. Én vagyok, aki mindig török-zúzok. :)

2015. okt. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!