Mit teszel a gyerek tányérja alá, hogy ne csússzon?
A lányunk etetőszékben ül, de az asztalhoz tolva. Szóval nem a szék tálcáján eszik.
Olyan jó lenne, hogy amíg ő elmolyolgat pl. a gyümölcsszeletekkel , addig én elmosogatnék.
De vagy az ölében landol a tányér vagy nagyon elcsúszik és nem éri el.
Fiamnak ilyen van. A tányér tappancsos, így rögzíthető az asztalra. Viszont le is vehető az aljáról. A nyakbaakasztót most is használja 2,5 évesen. Praktikus.
A konyharuhát próbáltam már, de kiszedi alóla.
De ha más nem lesz, akkor kísérletezem tovább ezzel a megoldással mégis.
Köszi mindkettőtöknek a választ, ment a zöld kezecske.
Ilyen előkénk nekünk is van, tényleg szuper. Van, hogy onnan eszi ki a végén a maradékot :)
Mivel kapott már pár tányért, így olyan megoldás kellene, amit mindhez tudom alkalmazni. (Illetve IKEA nincs a környéken sem.)
Szia!
Nekem 2-3 megoldásom volt erre, az egyik a gumis aljú tányér, a másik a tányéralátét (puha műanyag, vagy szilikon, vagy tehetsz alá szilikon sütőlapot is, azon gyurmázni is jó), vagy megfelelő asztalterítő, ami nem csúszkál az asztalon. Vagy megfogod neki.
Én semmit.
Nem használtam műanyag tányért sem evőeszközt sem poharat, azok sokkal könnyebbek és könnyebben csúsznak-borulnak.
Mindhárom gyerekem egyből olyan tányért kapott, amiből mi is eszünk, tehát kerámiát. Pohárból kicsi üveg poharat.
Sosem törtek el semmit. Én vagyok, aki mindig török-zúzok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!