Egyedülálló anya lettem. Lesz még az életben nekem társam? Pozitív történeteket szeretnék!
Nem!
Sajnos az anyasággal megváltozol..
persze h lesz...én 2 évesen hagytam ott a gyerekem apját(nem részletezném az okokat) azóta van egy párom,összeházasodtunk és pár napon belül megszületik a kisfiunk.
Mikor különváltunk,fiam 2 éves volt.
Persze. Fiam 2éves volt,mikor megismerkedtem a párommal. Már 4éve. Azóta született egy közös babánk, fél éves. A páromnak is van 2fia előző kapcsolatából, igaz,nem velünk élnek, de nagyon jól megvagyunk, imádom,hogy ilyen sokan lettünk :)
A fiuk is jól kijönnek, az én fiam egyenesen rajong a nagy majdnemfiamért. A közös pici pedig kislány, úgyhogy teljes az öröm.
Ne add fel, közel sem olyan nehéz szerintem,mint ahogy a "pletyka" tartja :)
Lesz, csak már nem válogathatsz a fiatal, egyedülálló, jó egzisztenciájú, jó pasikból,mert miért választanának ők téged, mikor lehet gyerektelen nő is a bnőjük? Be kell érned oylannal, aki jut, mert egy kisgyerekes nő nem valami kelendő. A pasik úgy vannak vele, h csak a sajátjukat szeretnék majd nevelni, eltartani, a tiedet tartsa el nevelje, aki csinálta.
Kivéve, ha valami nagyon bombázó csaj vagy jó keresettel, bébiszitterrel, sok segítséggel, hogy a gyerek abszolút "ne zavarjon semmi vizet" a randizgatáskor, ismerkedéskor na meg a kapcsolatban, esetleg így kifoghatsz egy jó pasit, de a gyerkedet nem fogja eltartani. Szexkapcsolatban gondolkodtál már?
Kedves 5-ös!
Szerintem ez nagyon nincs így. Én gyesen voltam a fimmal,mikor megismerkedtünk, rá pár hónapra össze is költöztünk. Soha fel sem merült hgy ő az én gyerekem,tartsam el én,még úgy sem,hogy az apja egy vasat sem fizet.
Ahogy az sem,hogy szabaduljak meg a gyerektől. Eleinte átjött ha a fiam elaludt,és hajnalbn ment. Majd mikor már bemutattam neki, akkor általában együtt mentünk mindenhova,mert segítségem nincs.
Azt mondják,ha kell a tehén, kelljen a borja is... aki olyan,mint hogy te írod,az nem társat keres, hanem d..gnivalót.
Olvastad?!2 db 5-5 évig tartó kapcsolatom volt!Tudod értelmezni?!Sehová nem rángattam a gyereket,a Fiam és én a saját lakásunkban éltünk.Pont azért,mert nem éreztem sírig tartónak egyik kapcsolatot sem.Szóval ki kit hová rángatott?!
Mellesleg szerintem egy nő életében 4 férfi kicsit sem kirívó.Az első férjem volt az első férfi az életemben,utána volt 2 hosszú kapcsolatom,életem 4. férfija pedig-úgy tűnik-társam a halálig.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!