Hogy történhet meg, hogy egy kisgyermek eltűnik?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam az egyik online felületen,hogy Miskolcon találtak egy 3-4 év körüli kisfiút,az utcán.Mégis hogy fordulhat elő ilyesmi,ezen agyalok?!egyelőre nem jelentkezett érte senki sem.2015. okt. 20. 19:17
1/12 anonim válasza:
ha eddig nem jelentkeztek, akkor vagy direkt hagyták ott, vagy valami baj történt velük és nem tudnak jelentkezni.
2/12 anonim válasza:
Ezer oka lehet, ami eszembe jut, pl. vagy nem törődtek vele gondatlanságból, alkalmatlanságból vagy direkt el akarták veszíteni vagy ellenkezőleg pont azzal történt valami, akinek figyelni kellett volna rá.
3/12 anonim válasza:
Gondatlanság, figyelmetlenség leginkább ez, vagy akivel volt történt valami....én is olvastam!
4/12 anonim válasza:
Nem tudok érdemben hozzászólni, csak annyi, hogy olvastam én is és ó te jó ég...
6/12 anonim válasza:
Én a Híradóban láttam....több okból lehet:alkoholisták,direkt hagyták ott,stb.
7/12 anonim válasza:
Nem úgy tűnik, hogy ez egy elhanyagolt, bántalmazott gyermek lenne.
Nekem még az jutott eszembe, talán nagyszülő neveli, aki rosszul lett, a gyerek pedig segítséget akart kérni, kiszökött, elkavarodott.
Reméljük, hamarosan megtalálják a hozzátartozókat.
8/12 anonim válasza:
De hogy lehet hogy a gyerek nem tudja megmondani a nevét legalább a kereszt nevét ,mert nevét sem tudják pontos korát sem ,ezt egy 3-4 éves gyerek ha nincs semmi gond vele simán tudja .
9/12 anonim válasza:
En kezdem azt hinni, hogy direkt hagytak ott. Nagyon aranyos kisfiu.
De ami nekem kulonos: nincs rajta vedooltas nyoma, ha jol olvastam es semmit sem tud magarol elmondani. Nekem egybol az ugrott be errol, hogy megis valami lehet a kornyezettel, ahol eddig nevelkedett.
Kiveve persze, ha valamilyen betegseg miatt nem tud magarol, de ezt nem irtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!