Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy történhet meg, hogy egy...

Hogy történhet meg, hogy egy kisgyermek eltűnik?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam az egyik online felületen,hogy Miskolcon találtak egy 3-4 év körüli kisfiút,az utcán.Mégis hogy fordulhat elő ilyesmi,ezen agyalok?!egyelőre nem jelentkezett érte senki sem.
2015. okt. 20. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha eddig nem jelentkeztek, akkor vagy direkt hagyták ott, vagy valami baj történt velük és nem tudnak jelentkezni.
2015. okt. 20. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezer oka lehet, ami eszembe jut, pl. vagy nem törődtek vele gondatlanságból, alkalmatlanságból vagy direkt el akarták veszíteni vagy ellenkezőleg pont azzal történt valami, akinek figyelni kellett volna rá.
2015. okt. 20. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondatlanság, figyelmetlenség leginkább ez, vagy akivel volt történt valami....én is olvastam!
2015. okt. 20. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudok érdemben hozzászólni, csak annyi, hogy olvastam én is és ó te jó ég...
2015. okt. 20. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
2015. okt. 20. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a Híradóban láttam....több okból lehet:alkoholisták,direkt hagyták ott,stb.
2015. okt. 20. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik, hogy ez egy elhanyagolt, bántalmazott gyermek lenne.

Nekem még az jutott eszembe, talán nagyszülő neveli, aki rosszul lett, a gyerek pedig segítséget akart kérni, kiszökött, elkavarodott.

Reméljük, hamarosan megtalálják a hozzátartozókat.

2015. okt. 20. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
De hogy lehet hogy a gyerek nem tudja megmondani a nevét legalább a kereszt nevét ,mert nevét sem tudják pontos korát sem ,ezt egy 3-4 éves gyerek ha nincs semmi gond vele simán tudja .
2015. okt. 21. 05:27
 9/12 anonim ***** válasza:

En kezdem azt hinni, hogy direkt hagytak ott. Nagyon aranyos kisfiu.

De ami nekem kulonos: nincs rajta vedooltas nyoma, ha jol olvastam es semmit sem tud magarol elmondani. Nekem egybol az ugrott be errol, hogy megis valami lehet a kornyezettel, ahol eddig nevelkedett.

Kiveve persze, ha valamilyen betegseg miatt nem tud magarol, de ezt nem irtak.

2015. okt. 21. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
2015. okt. 21. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!