Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Edwards pozitiv 1:70 . hematom...

Monikamagdolna kérdése:

Edwards pozitiv 1:70 . hematoma. Verzes miatt kijohet rossz aranyszam?

Figyelt kérdés
31 eves 14hetes kismama vagyok. Egy hete csinaltak meg a kombinalt tesxtet. A down-ra 1:950 negativ, Edwardsra!!! 1:70 pozitiv! Nagyon magas riziko. Az ertekeim kozul a papp-a szint lett nagyon alacsony:0.2. A tobbi tenyezo normalis. Orrcsont jol lathato... nyakiredo 1.4.... Ket hete verzek is. 2 hematomat talaltak mehemben. Az orvos szerint a hematoma is lehet az oka az alacsony papp-a szintnek, ami kihozhatta ezt a rossz aranyszamot. De semmegnyugtatni, sem biztatni nem akar. Az UH-n minden jonak latszik... minden jol fejlodik. Egy het mulva lesz az amniom... de addig en megorulok. Volt valakinek hasonlo?

2015. okt. 18. 13:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az eddigi fejlemeny... a magzatvizvetelt mintha az isten sem akarnaa...2* kevesnek talaltak a magzatvizet....most hazaertem, pecsen / nekem ez a legkozeBbi/ itt normalis magzatvizet allapitottak meg. Holnapra van is idopontom... de eros verzessel korhazba kerultem. Tehat megint tolodik a vizsgalat. Kozben egy polipot is talaltak, ami vizsgalat kozben rajtamaradt a vattapamacson / igy talaltak meg / eddig senki nem latta ezt sem.
2015. nov. 15. 16:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem,mi jön még?Azért gondolom elmész holnap!
2015. nov. 15. 17:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Az elmult heten a verzes egyszercsillapodott, egyszer erosodott. Kozben termeszetesen vegig korhazban voltam... Tegnap du 3 ora korul megint megindult... szoltam a noverkenek, aki azt hitte hiszteriazok.... ezert beadott egy nyugtato injekciot. .... ettol igaz elaludtam, de fel ora mulva megindultak a fajasok.... du 5 -tol hajnali 4-ig vajudtam... kozben infuziora kotottek.... hajnal fel 4-kor megvizsgalt az ugyeletes, majd sajnalatat nyilvanitotta... es lekuldott a szuloszobara... addigra mar a csillagokat lattam a fajdalomtol... ott egyedul hagytak.... 10 perc mulva egyedul!! Megszultem szegenyt. 12 oran keresztul vajudtam.... szenvedtem.... arrol nem beszelve, hogy a "kedves" szuleszno hogy beszelt velem... mert osszevereztem a padlot... mikor felalltam a talkaert ... mert hanytam is egyfolytaban. Ezutan kabito injekcio a gyogykaparashoz... ami nem is hatott... csak utana fel orara... most fizikailag jol vagyok... azert irom le igy, hogy aki hasonlo cipoben jar.. keszuljon fel raa, hogy bizony neha rosszul vegzodik... Holnap mehetek is haza... az elet megy tovabb
2015. nov. 18. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Édes Istenem!Szívből sajnálom,mielőbbi testi-lelki gyógyulást kívánok!A doki mit mondott?Mitől indult meg a szülés?
2015. nov. 18. 18:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Okot nem mondtak... egyszeruen spontan megindult... az orvos azt mondta, hogy ranezesre szerinte valoban beteg volt a baba...de meg elkuldik patologiara... bar nekem az jobban fajna, ha kiderulne, hogy egeszseges volt.
2015. nov. 18. 20:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Őszintén bízom benne,hogy beteg volt a Baba,ezért kellett idő előtt megszületnie!Sok sok erőt,és-amint készen vagy/vagytok Rá-boldog babavárást,és egészséges Babát kívánok!
2015. nov. 18. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!