Mondanátok kérel szép fiú/lány neveket?
Figyelt kérdés
Kislányom vagy kisfiam születik.Bakò a családnév.Két összecsengõ illõ lány és szinten kettō õsszecsengõ fiú nevet ami illik mivel. 2 nevet szeretnénk adni.Így véleményetek szerint melyek szépek és illenek egymáshoz és a családnévhez.:)Elõre köszönöm.2015. okt. 15. 17:33
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönõm a válaszokat.Kiis választottuk páromal a nevelet.Köszönjuk.
2015. okt. 15. 19:28
12/16 anonim válasza:
2 névről jut eszembe... Anyós nemrég panaszkodott, hogy apósnak 2 keresztneve van, és bár ő XY-néként mutatkozik be, hivatalos helyeken mindig ki kell írni a teljeset és mekkora szívás.
Én sosem szerettem a 2 keresztnevet, senkivel nem találkoztam még, aki mindkettőt használta volna.
13/16 A kérdező kommentje:
Nálunk csak a keresztlevélben jelenik meg.Keresztelèskor elhangizk teljes neve.Iskolában óviban úgy mútatkozik be ahogy akar...a katalogusba/névsorban meglesz teljes neve.Itt amúgy nem szükséges (személyigazolványon kivül) ha nem szeretnénk elmondani a telejes nevünk.
2015. okt. 16. 19:22
15/16 anonim válasza:
Na megszuletett?Mi lett a neve?
16/16 A kérdező kommentje:
Megszületett. Bakó Anna Gabriella lett a neve :)
2015. nov. 14. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!