Szerintetek melyik lány/fiú nevek illenek a Szép vezetéknévhez?
Heléna:)
Lőrinc,Zalán, Villő,Zsófia, Rege, Regő, Dominik, Zille, Regina.
Lánynévből szinte bármi, ízlés kérdése, nekem nem tetszenek a különlegeskedő, izzadságszagú, nagyon megkreált nevek, így nem adnék ilyen sem ehhez a vezetéknévhez, sem máshoz. Tetszene pl. Szép Viktória, Szép Luca, Szép Sarolta, Szép Eszter.
Fiúnévből olyat választanék, ami férfias, és nincs egyértelmű jelentése köznévként, mert a vezetéknévvel együtt komolytalanná tenné a nevet. Teszene a Szép Gergely, Szép Máté, Szép Csaba, de nem lenne jó választás pl. a Szép levente, de akár lánynévből is Szép Virág, vagy Szép Viola, lássuk be, nem egy méltóságteljes név.
A Gergely, Máté, Csaba szerintem is j választás lehet. Szerintem jó még: Szép Zsolt, Szép Andor, Szép Csongor
Lány nevek közül: Szép Alexandra, Szép Anna, Szép Olívia, Szép Nikolett
Fiúból csak a Gergelyt tudnám mellette elképzelni.
Lányból jó lenne a Henrietta, szerintem.
lány név: Dzsenet,Nadin,Alíz,Verita,Tamara
fiú: Diegó,Xavér,Martin,Marcell,Otelló
Szép Gergely, Szép András, Szép Andor, Szép Tamás, Szép Patrik, Szép Ádám
Szép Zita, Szép Viktória, Szép Laura, Szép Fanni, Szép Tímea, Szép Ágota, Szép Lili, Szép Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!