Nálatok a Jézuska, kisangyal hozza a karácsonyfát is?
Ha igen, akkor mennyire bonyolult megszervezni a pici mellett, hogy megvegyétek a fát, elrakjátok valahova és titokban feldíszítsétek?
Mikor csináljátok? Addig hol van a gyerkőc?
Ezen gondolkodom, hogy hogy csináljuk.. Ti fontosnak találjátok, hogy a fát feldíszítve, készen lássa meg a kicsi?
Egész gyerekkoromba úgy volt mint a férjednél és nagyon varázslatos volt :)) Míg anyáék díszítették addig én nagyszülőknél vártam türelmetlenül, néztük a karácsonyi műsorokat, persze teljesen besózva hogy mikor mehetünk, aztán átsétáltunk nagyszülőkkel hozzánk, és belépve az a látvány a gyönyörű díszes villogó fenyő, alatta a sok ajándék.. hjajj nagyon szerettem :)
Megfogadtam ezt én tovább viszem és nálunk is a kicsinek a jézuska hozza a fát, nagyon megható és csodálatos volt gyerekként.
sokkal könnyebb volt mikor kicsi volt :)
első 2 évében a délutáni alvás alatt hozta a Jézuska a fát és ajándékokat. utána már nem aludt délután, így éjszaka hozta meg, de ez nekem nem tetszett, mert este van ünnep ugye :) így azóta az van, hogy az erkélyen van a fa amit nem lát mert télen nem megy ki, délután meg egyikünk megy vele csavarogni, másikunk meg marad itthon ;)
idén 6 éves, szerintem most lesz a legnehezebb, szerintem ez az utolsó ilyen évünk, jól kell majd csinálni :)
szerintem nagyon szép élmény a gyereknek, ha a Jézuska hozza a feldíszített fát, alatta az ajándékokkal :) mi addig a nagyihoz vittük, ahol előbb jött a Jézuska :)
viszont tesómék panelosok, ők a fát együtt díszítik, de az ajándékokat a Jézuska csempészi oda, míg a gyerek nem látja
ahány ház, annyi szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!