Mennyi pénzt kértetek gyerekfelügyeletért óra/napi/havi díjnak? És ti anyukák mennyit adtatok?
Figyelt kérdés
Írjátok a gyerkőcök korát is és hogy merre laktok. Köszi. 2015-s árak érdekelnének.2015. okt. 14. 15:45
11/13 anonim válasza:
megkérdezhetem miért lett lepontozva az aki nem akarja a szülőket lehúzni a drága óradíjjal, hanem ne adj isten a gyerekek iránti szeretetből és nem a meggazdagodás miatt szitterkedik? Mert szerintem az 1000 feletti óradíj borzasztó túlzás, főleg ha nem képzett az illető.
12/13 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok és én nem pontoztam le senkit. Viszont szerintem ér annyit,hogy a gyermek biztonságban legyen és oda legyen rá figyelve illetve foglalkozzanak vele rendesen és ez nem diploma kérdése.
2015. okt. 16. 00:04
13/13 anonim válasza:
kérdező, én vagyok aki 500at kér két gyerekre. Hidd el, biztonságban vannak mellettem, igaz még főiskolás vagyok, de gyerekekkel és egészségüggyel kapcsolatos diplomám lesz pár hónap múlva. Ráadásul már évek óta velük vagyok, de nem a pénz miatt, hanem a gyakorlat és a szeretet miatt. Nekem fontosabb az hogy mikor meglátnak örömmel szaladnak hozzám, és nem akarnak elengedni ha megyek haza. Nem biztos hogy nagyobb biztonságban vannak egy 2000 forintos bébiszitter mellett, aki ha ne adj isten történne valamilyen baleset, lehet nem tudná mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!